Prvo zvanično priznanje za sajt Forbs Srbija

prvo-zvanicno-priznanje-za-sajt-forbs-srbija

Sajt Forbsa Srbija proglašen je za najbolji portal u kategoriji Vesti i mediji od strane uredničkog tima PC Press liste Top 50.

Sajt Forbs izabran je za pobednika u kategoriji Vesti i mediji od strane stručnog žirija PC Press magazina, koji je 27. godinu zaredom organizovao jedini zvanični izbor najboljih sajtova, stranica na društvenim mrežama i aplikacija u Srbiji. Sljedeće web stranice su dobile priznanja: vreme.com, cenzolovka.rs, biznis.kurir.rs i bif.rs.

Urednik portala Forbs Srbija Ivan Radak naglašava da je ovo značajno priznanje s obzirom na to da sajt postoji veoma kratko. “Hvala PC Pressu i onima koji su nas nominovali i izabrali. Biti prvi među jednakima nam mnogo znači i pokazatelj je da smo zaista doneli nešto novo, vredno i kvalitetno, što je zaista veliko zadovoljstvo. Hvala i u ime celog tima Forbsa Srbija”, rekao je urednik Ivan Radak na ceremoniji dodele nagrada.

Forbes Srbija je digitalno izdanje renomiranog globalnog medijskog brenda koji se bavi poslovnim i ekonomskim vestima, analizama, intervjuima i listama najuspešnijih pojedinaca i kompanija. Na sajtu Forbsa možete pročitati o aktuelnim temama iz oblasti biznisa, inovacija, preduzetništva i društvene odgovornosti, kako u Srbiji tako i u regionu, kao i širom sveta. Znajući koliko je danas važno finansijsko upravljanje, Forbsove usluge predstavljaju vredan dodatak medijskoj sceni u Srbiji, a poslovni ljudi sada imaju još jedan vredan resurs za analizu prilikom donošenja važnih odluka”, piše PC Press na svom sajtu u obrazloženju.

Ovogodišnji stručni žiri činila je Marija Matić, direktorica Strategije i klijenata, Direct Media; Nataša Kažić, CMO Ananas E-trgovina; Tanja Vasojević, vlasnica Tadaaa agencije; Dušan Petrović, fotograf, i Andrija Jović, YouTuber.

“Top 50 je priznanje čiji je cilj promovisanje korisnog korišćenja interneta. Internet ima supermoć da se pojavi svuda i uđe u svačiji život, a PC Press ima malu supermoć da jednom godišnje na jednom mestu okuplja najbolje kreatore internet sadržaja”, rekla je direktorka PC Presa Vesna Čarknajev.

Ona je naglasila da publika nominira svoje omiljene internet destinacije, a izbor najboljih je u rukama uredničkog tima i stručnog žirija.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top