skip to Main Content
Xiaomi će napokon bolje testirati softver? MIUI 13 odgođen…
Xiaomi-ce-napokon-bolje-testirati-softver?-miui-13-odgodjen…

Prije malo više od mjesec dana pojavila se glasina da će u osmom mjesecu biti predstavljen novi Mi Mix telefon i nova verzija MIUI softvera. Poznati leaker, Digital Chat Station, već je “potvrdio” da će Mi Mix 4 doista biti predstavljen ovaj mjesec, ali o MIUI 13 nažalost nije bilo novosti. Štoviše, naglasio je da će mnogi budući Xiaomi telefoni doći s predinstaliranim MIUI 12.5. Danas je to na neki način potvrdio i Xiaomijev PR menadžer.

Wang Hua, Xiaomijev PR menadžer, je naglasio da će kompaniji trebati više vremena da završi MIUI 13, što gotovo sigurno znači da će Mi Mix 4 (ili kako će se već zvati) doći s MIUI 12.5. Ovo “usporavanje” se poklapa s onim što je Big Lee, jedan od izvršnih direktora Xiaomija, izjavio prije mjesec dana. Tada je naglasio da kompanija radi velike promjene vezane za interno testiranje softvera. Nadajmo se da to znači da je Xiaomi napokon odlučio stati na kraj gotovo apsurdnoj količini bugova na svojim novijim telefonima. Ako redovno pratite vijesti (i gledate Bajtbox recenzije) onda vam sigurno nije promaklo da čak ni najskuplji modeli (kao Mi 11 Ultra) više nisu imuni na te probleme.

Što se tiče novog Mi Mix telefona, tu nažalost još nema nikakvih službenih informacija, pa uvijek postoji mogućnost da neće biti predstavljen ovaj mjesec. Ako nas pitate to i nije toliko bitno kao činjenica da Xiaomi napokon radi nešto po pitanju bugovitih nadogradnji. Koliko će im promjena testiranja uroditi plodom… tek ostaje za vidjeti.bajtbox.com

Vezani članci

Back To Top
×Close search
Search