skip to Main Content
Digi Mađarska dogovorio distribuciju kanala SPI/FilmBox

SPI/FilmBox i mađarski Digi zaključili su ugovor o distribuciji i linearnih i digitalnih komponenti.

Prema dogovoru, od 1. septembra SPI-jev vodeći filmski kanal FilmBox biće dostupan pretplatnicima. Osim toga, oni koji se odluče za FilmBox Pak imat će pristup još više zabave u obliku FilmBox Premium, FilmBox Stars, FilmBox Family i FilmBox Extra HD, od kojih će potonji zamijeniti Film Now na Digijevom EPG-u.

Premium paket također uključuje pretplatu na FilmBox+ streaming servis uz koji gledaoci mogu gledati 10+ kanala i stotine sati sadržaja na zahtjev.

Komentarišući sporazum, Tamas Fulop, CEE direktor operacija u SPI International, rekao je: „Zadovoljstvo nam je što možemo ponuditi više opcija gledanja Digi pretplatnicima koji uživaju u gledanju filmova vrhunskog kvaliteta. Želimo da iskustvo zabave učinimo što opuštajućim za našu publiku. U skladu s ovom vizijom, učinili smo našu streaming uslugu FilmBox+ dostupnom uz DIGI i kreirali dodatni prozor kuriranog sadržaja koji je lako dostupan na uređajima povezanim s internetom”.

Tamás Tábori, izvršni direktor Digi Hungary, dodao je: „U Digiju smo postigli još jednu prekretnicu u obnovi naše programske ponude, koja je dio naše tekuće strateške transformacije. Posvećeni smo unosu uzbudljivog, popularnog i zabavnijeg sadržaja u naš program. Naši korisnici će moći da gledaju zabavni sadržaj putem interneta ili putem naših TV usluga. Zahvaljujući proširenju kanala, naši pretplatnici će pored svojih TV prijemnika imati dodatne mogućnosti pristupa našim TV sadržajima putem online platformi”.

Vezani članci

4ig-se-slaze-sa-spacecomovim-dogovorom

4iG se slaže sa Spacecomovim dogovorom

Mađarska info-komunikacijska kompanija 4iG sklopila je novi ugovor o kupovini manjinskog udjela u Spacecom. U skladu sa prethodnim odobrenjem izraelskog...

Spas Rusev kupuje Bulsatcom

Spas Rusev kupuje Bulsatcom

Vodećeg bugarskog pay-TV operatera Bulsatcom kupio je preduzetnik Spas Rusev za između 120 i 130 miliona evra. Broadband TV News...

NOVI KANALI U TOTAL TV PONUDI!

Novosti u Total TV paketu

I u paketu TOTAL TV Slovenija i u paketu TOTAL TV BIH promjene. Dječiji TV program IDJ KIDS HD stigao...

Back To Top
Search