Gasi se Dubrovačka televizija, zaposlenici se oprostili od gledatelja

Zaposleni u “Dubrovačkoj televiziji” već dva mjeseca nisu dobili plate tako da će ta medijska kuća danas prestati s emitovanjem programa.

“Obraćali ste nam se za svoje probleme kada bi institucije zakazale, a mi smo na terenu predano radili upravo zbog vas. Tužni smo zbog ovakvog kraja, no ostaje nada kako naš rad neće ostati zaboravljen. Ko je sve odgovoran zbog situacije u kojoj smo se našli? Odgovora je sigurno puno, ali ostaćemo odgovorni i dostojanstveni pa prstom nećemo upirati u nikoga”, rekla je Danijela Demarin Hasanović, prenosi “Dubrovački vjesnik”.

Niko od zaposlenih nije primio platu za janaur, a prema informacijama većinskog vlasnika teško da će biti plaćeni za sve što su radili u februaru.

“Niko od nas ne prima naknade za prekovremeni rad niti smo to ikad tražili. Ovaj posao radimo iz ljubavi, no ne živimo samo od ljubavi stoga vjerujemo u institucije pravne države i preduzećemo sve korake kako bismo primili plate za sve što smo do danas odradili. Dragi gledaoci, zahvaljujemo na pažnji i vjernosti dugih 18 godina”, rekla je Marija Njavro.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top