TV Nova obilježava peti rođendan: Uživamo povjerenje gledatelja od prvog dana

TV Nova, najgledanija televizijska stanica u Bosni i Hercegovini, obilježava pet godina emitovanja u BiH. Ova impresivna petogodišnjica označava ne samo predanost kvalitetnom televizijskom odabiru programa, već i odanost publici koja je zajedno s nama prošla kroz mnoge uzbudljive trenutke, ističu iz ove tv kuće.

Direktorica TV Nove, Dželila Čurt je izrazila svoju zahvalnost povodom pete godišnjice: “Ponosna sam na ono što smo postigli u posljednjih pet godina. Angažmanom svih uposlenih te osluškivanjem tržišta, a u skladu sa željama naših gledatelja, uspijevamo dosegnuti do različitih generacija i interesa, nudeći program koji zadovoljava širok spektar gledatelja. Ova petogodišnjica predstavlja važan trenutak u našoj kratkoj, ali respektabilnoj historiji. Naša televizija nije samo medij, već i zajednica koja spaja gledatelje diljem Bosne i Hercegovine i etablirala se kao ključni igrač na medijskom tržištu. Peti rođendan predstavlja važan trenutak za nas, ali također označava početak novog poglavlja u kojem ćemo nastaviti rasti i razvijati se.”

Zahvaljujući predanosti i naporima tima Nove te raznovrsnom sadržaju– od objektivnog i relevantnog informativnog programa, vrhunskih i najgledanijih zabavnih formata do realizacije te prijenosa utakmica najeksluzivnijih sportskih događaja poput Lige prvaka, utakmica reprezentacije BiH kao i Evropskog prvenstva u nogometu 2020. odine, postali smo omiljena destinacija za milione gledatelja širom Bosne i Hercegovine, kazali su iz TV Nova.

“Pet godina TV Nove predstavlja pet godina strasti, predanosti i neprestanog truda našeg tima da donese najbolji televizijski sadržaj našim gledateljima. Ponosni smo na postignuća do sada, ali znamo da nas čeka još mnogo izazova i mogućnosti za rast. S obećanjem da ćemo nastaviti pružati vrhunski sadržaj i inspiraciju našim gledateljima, radujemo se što ćemo zajedno graditi budućnost televizije. Hvala našim gledateljima čije povjerenje uživamo od prvog dana emitiranja programa Nove u Bosni i Hercegovini. Želim zahvaliti i svim kolegama koji svakodnevno stvaraju televizijski sadržaj vrijedan pažnje i koji su utkali sebe u sve naše uspjehe” –  istakla je Jasmina Demirović Mustafić, glavna i odgovorna urednica TV Nove.

U pet godina postojanja, TV Nova je izgradila respektabilan tim produkcijskih i programskih stručnjaka, angažirala talentirane voditelje, novinare i reportere te stvorila partnere koji su nam pomogli da postignemo zavidan rezultat. Tokom 2021. Nova je predstavila i novi osvježen i moderan vizuelni identitet televizije usaglašen sa vizuelnim identitetom televizijskog brenda Nova na regionalnom nivou.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top