Skip to content

Una TV: Nijedna odluka neće uticati na dalje prisustvo na medijskoj sceni

unatv
Nijedna odluka bilo koje institucije neće uticati na dalje prisustvo UNA televizije na regionalnoj medijskoj sceni, kao ni na emitovanje programa, saopšteno je iz ove televizije nakon što je Kancelarija za kontrolu imovine stranaca pri američkom Ministarstvu finansija uvela sankcije.

UNA TV, dodaju, zajedno sa svojim timom vrhunskih profesionalaca, nastavlja sa sprovođenjem svojih poslovnih planova na regionalnom tržištu.

– Od Kancelarije za kontrolu strane imovine Ministarstva finansija Sjedinjenih Američkih Država tražićemo obrazloženje nepravedne odluke koju su danas saopštili – navodi se u saopštenju.

Kancelarija za kontrolu imovine stranaca američkog Ministarstva finansija uvela je sankcije za sedam kompanija iz Srpske, te vlasnika Infiniti grupe Đorđa Đurića i generalnog direktora kompanije “Kaldera” Milenka Čičića koji, kako je navedeno, predstavljaju glavne izvore prihoda za predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i njegovu porodicu, saopšteno je iz Ambasade SAD u BiH.

Kako je navedeno, sankcionisana je mreža koju čine sedam subjekata – Infiniti internešenel grupa, “Prointer”, “Kaldera”, Infiniti medija, K-2 audio servis, Una vorld netvork i Sirijus 2001 i dva pojedinca Đurić i Čičić.

rtrs.tv

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept