35 miliona istovremenih live streamera za kriket Indija protiv Pakistana

0
35-miliona-istovremenih-live-streamera-za-kriket-indija-protiv-pakistana
35 miliona istovremenih live streamera za kriket Indija protiv Pakistana


Disney+ Hotstar tvrdi da je najveća istovremena gledanost ikada zabilježena u kriketu (u svim formatima kriketa) sa 35 miliona gledalaca za utakmicu Indija protiv Pakistana na ICC Svjetskom prvenstvu u kriketu za muškarce 2023. godine. Ovo se odnosi na pregled na svim uređajima.
Disney+ Hotstar kaže da je “sukob titana 14. oktobra označio prekretnicu za platformu i gledanost digitalnih sportova širom zemlje.” Ove istovremene brojke gledanja raspoređene su na svim uređajima koje pokriva Disney+ Hotstar, koji uključuje povezani TV, računare i mobilne uređaje. Cvrčak je bio dostupan besplatno na mobilnom telefonu.

Sajith Sivanandan, šef Disney+ Hotstar Indije, kaže: “Kako se rivalstva u kriketu nastavljaju, nastavićemo da poštujemo našu posvećenost pružanju nenadmašnog iskustva gledanja svim našim korisnicima. Radujemo se još mnogo iskustava kao što se odvija ICC Svjetsko prvenstvo u kriketu za muškarce.”Turnir se takođe emituje uživo na Star Sports-u, a pratiće ih i njihove brojke publike.