Skip to content

35 miliona istovremenih live streamera za kriket Indija protiv Pakistana

35-miliona-istovremenih-live-streamera-za-kriket-indija-protiv-pakistana


Disney+ Hotstar tvrdi da je najveća istovremena gledanost ikada zabilježena u kriketu (u svim formatima kriketa) sa 35 miliona gledalaca za utakmicu Indija protiv Pakistana na ICC Svjetskom prvenstvu u kriketu za muškarce 2023. godine. Ovo se odnosi na pregled na svim uređajima.
Disney+ Hotstar kaže da je “sukob titana 14. oktobra označio prekretnicu za platformu i gledanost digitalnih sportova širom zemlje.” Ove istovremene brojke gledanja raspoređene su na svim uređajima koje pokriva Disney+ Hotstar, koji uključuje povezani TV, računare i mobilne uređaje. Cvrčak je bio dostupan besplatno na mobilnom telefonu.

Sajith Sivanandan, šef Disney+ Hotstar Indije, kaže: “Kako se rivalstva u kriketu nastavljaju, nastavićemo da poštujemo našu posvećenost pružanju nenadmašnog iskustva gledanja svim našim korisnicima. Radujemo se još mnogo iskustava kao što se odvija ICC Svjetsko prvenstvo u kriketu za muškarce.”

Turnir se takođe emituje uživo na Star Sports-u, a pratiće ih i njihove brojke publike.

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept