Skip to content

Akta cloud platforma je tehnologija koja stoji iza ViX kompanije TelevisaUnivision

akta-cloud-platforma-je-tehnologija-koja-stoji-iza-vix-kompanije-televisaunivision


Univision je otkrio da je Akta tehnološki partner koji pokreće live streaming, FAST kanale, SVOD i AVOD koji čine njegov ViX streaming servis na španskom jeziku. Cloud video platforma nudi raspored kanala, streaming i DAI.
Univision sebe smatra vodećom svetskom kompanijom za medije i sadržaj na španskom jeziku, a ViX se smatra najvećim svetskim striming servisom na španskom jeziku, “koji je spreman da redefiniše način na koji se publika španskog govornog područja bavi digitalnim sadržajem.”

Akta-ino rešenje u oblaku ključ u ruke isporučuje sadržaj na sve platforme uređaja koje pokriva usluga, upravlja tokom video posla (od unosa sadržaja do reprodukcije) i podržava monetizaciju zahvaljujući DAI (Dynamic Advertising Insertion).

“Akta nije samo kompletno rešenje za video tok posla, strimovanje uživo, FAST raspored kanala i dinamičko umetanje oglasa, već ima i mogućnost dinamičkog i besprekornog skaliranja,” kaže Michael Cerda, glavni direktor proizvoda VIX-a. “ViX brzo raste, a Akta je do sada bila najvažnija u našem radu. Sposobnost platforme da automatski skalira video infrastrukturu sa DRM-om i dinamičkim umetanjem oglasa bila je ključni kriterijum za odabir njihovih usluga.

ViX, koji je dostupan kao premium pretplatnički nivo ili besplatan uz oglašavanje, nudi preko 100 kanala za strimovanje i više od 75.000 sati sadržaja na zahtev, sve na španskom, pokrivajući SAD, Meksiko i većinu latinskog govornog područja španskog govornog područja. Streaming usluga dostupna je na svim glavnim mobilnim platformama, povezanim TV uređajima i pregledniku.

Sadržaj obuhvata vesti uživo i sport, filmove, humorističke serije, novele, dramske serije, dečiji sadržaj i još mnogo toga. U svojoj prvoj godini, premijum plan je uključivao 7.000 sati sportova uživo i preko 70 ViX+ originalnih serija i filmova.

Foto: Michael Cerda, glavni direktor proizvoda VIX-a, TelevisaUnivision

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept