Amagi/Cineverse FAST ponuda znači “novi prihod bez novih troškova”

amagi/cineverse-fast-ponuda-znaci-“novi-prihod-bez-novih-troskova”

Amagi i Cineverse su formirali strateško partnerstvo kako bi ponudili end-to-end FAST rešenja za pružaoce video usluga kao upravljanu uslugu. Uključuje “sve što je potrebno da se uđe u FAST”, uključujući sveobuhvatnu ponudu sadržaja za sva glavna tržišta.
Usluga je dostupna od januara 2024. godine i objedinjuje vodeću FAST platformu kompanije Amagi sa Cineverseovim Matchpoint paketom i sadržajnim uslugama. Dve kompanije obećavaju minimalan napor za video provajdere koji žele da uđu na ovo brzo rastuće tržište. “To je idealno rešenje za svakoga ko želi da pokrene i poveća FAST uslugu i generiše nove tokove prihoda bez uvođenja novih troškova i resursa,” obećavaju kompanije.

Cineverse je kompanija za streaming tehnologiju i zabavu sa velikim portfoliom streaming kanala i biblioteka sadržaja. Njihov kombinovani komplet će uključivati usluge monetizacije, usluge akvizicije i kustosa sadržaja, kao i tehnološki backend koji pokreće Amagi-jeva FAST SaaS rešenja.

Zajednička ponuda proširuje odnos koji se proteže do 2018. godine. Kompanije tvrde da pruža najsveobuhvatniji skup end-to-end FAST i AVOD usluga na tržištu i da oni rešavaju mnoge izazove sa kojima se suočavaju “VSP-ovi” (provajderi video usluga) dok lansiraju ili skaliraju svoje FAST ponude. FAST Platforms, TV OEM-ovi, SVOD aplikacije i telcos/cable kompanije su navedeni kao korisnici.

Amagi i Cineverse će se udružiti na prodaji i marketingu usluga, a svaka će doneti dodatne mogućnosti kada postanu dostupne. “Partnerstvo sa kompanijom Amagi predstavlja jedinstvenu priliku za obe kompanije da stvore neuporedivu vrednost u evoluirajućem FAST okruženju,” izjavio je Toni Huidor, glavni tehnološki direktor kompanije Cineverse.

Srinivasan KA, suosnivač i glavni direktor prihoda u Amagi, dodaje: “Cineverseova stručnost u akviziciji sadržaja, uređivanju i njihovom VOD paketu proizvoda savršena je dopuna našoj. Uvereni smo da će ova ponuda revolucionirati način na koji se FAST usluge pokreću i upravljaju.”

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top