Amagi/Cineverse FAST ponuda znači “novi prihod bez novih troškova”

0
amagi/cineverse-fast-ponuda-znaci-“novi-prihod-bez-novih-troskova”
Amagi/Cineverse FAST ponuda znači “novi prihod bez novih troškova”

Amagi i Cineverse su formirali strateško partnerstvo kako bi ponudili end-to-end FAST rešenja za pružaoce video usluga kao upravljanu uslugu. Uključuje “sve što je potrebno da se uđe u FAST”, uključujući sveobuhvatnu ponudu sadržaja za sva glavna tržišta.
Usluga je dostupna od januara 2024. godine i objedinjuje vodeću FAST platformu kompanije Amagi sa Cineverseovim Matchpoint paketom i sadržajnim uslugama. Dve kompanije obećavaju minimalan napor za video provajdere koji žele da uđu na ovo brzo rastuće tržište. “To je idealno rešenje za svakoga ko želi da pokrene i poveća FAST uslugu i generiše nove tokove prihoda bez uvođenja novih troškova i resursa,” obećavaju kompanije.

Cineverse je kompanija za streaming tehnologiju i zabavu sa velikim portfoliom streaming kanala i biblioteka sadržaja. Njihov kombinovani komplet će uključivati usluge monetizacije, usluge akvizicije i kustosa sadržaja, kao i tehnološki backend koji pokreće Amagi-jeva FAST SaaS rešenja.Zajednička ponuda proširuje odnos koji se proteže do 2018. godine. Kompanije tvrde da pruža najsveobuhvatniji skup end-to-end FAST i AVOD usluga na tržištu i da oni rešavaju mnoge izazove sa kojima se suočavaju “VSP-ovi” (provajderi video usluga) dok lansiraju ili skaliraju svoje FAST ponude. FAST Platforms, TV OEM-ovi, SVOD aplikacije i telcos/cable kompanije su navedeni kao korisnici.

Amagi i Cineverse će se udružiti na prodaji i marketingu usluga, a svaka će doneti dodatne mogućnosti kada postanu dostupne. “Partnerstvo sa kompanijom Amagi predstavlja jedinstvenu priliku za obe kompanije da stvore neuporedivu vrednost u evoluirajućem FAST okruženju,” izjavio je Toni Huidor, glavni tehnološki direktor kompanije Cineverse.

Srinivasan KA, suosnivač i glavni direktor prihoda u Amagi, dodaje: “Cineverseova stručnost u akviziciji sadržaja, uređivanju i njihovom VOD paketu proizvoda savršena je dopuna našoj. Uvereni smo da će ova ponuda revolucionirati način na koji se FAST usluge pokreću i upravljaju.”