Mauricijus Telekom “redefiniše pejzaž sadržaja” sa DStv Streamom

mauricijus-telekom-“redefinise-pejzaz-sadrzaja”-sa-dstv-streamom


Mauricijus Telecom će učiniti DStv Stream dostupnim svojim korisnicima u partnerstvu koje se pozdravlja kao značajna prekretnica za isporuku televizije u zemlji i ono koje će “redefinirati sadržajni pejzaž i unaprijediti VX”, uključujući i ljubitelje sporta.
DStv Stream je Pay TV servis MultiChoice Group, koji pruža zabavne usluge za 23,5 miliona domaćinstava u 50 zemalja na afričkom kontinentu. Mauricijus Telekom sebe naziva telko broj jedan na Mauricijusu.

DStv Stream će pružiti zabavu svjetske klase, uključujući ekskluzivno programiranje, najnovije međunarodne filmove i serije, vijesti i značajan sportski portfolio koji uključuje nogomet uživo. Mauricijus Telekom koristi TV servis kako bi proširio svoju ponudu usluga i veruje da DStv Stream postavlja nove standarde za TV na ostrvu.

Kapil Reesaul, izvršni direktor Mauritius Telecoma, kaže: “MultiChoice nudi, putem DStv Streama, ogroman repertoar vrhunskih sadržaja i filmova, od najboljeg nogometa uživo i drugih sportova poput tenisa, Formule 1, golfa, kriketa, boksa, WWA i MMA, do zadivljujuće zabave. Ovo revolucionarno partnerstvo ima za cilj da redefiniše pejzaž TV sadržaja i poboljša celokupno iskustvo gledanja za mauricijanska domaćinstva.

Dr Keabetswe Modimoeng, izvršni direktor grupe, odnosi sa zainteresovanim stranama u MultiChoice Group, dodaje: “Kroz ovakva strateška partnerstva nastavićemo sa inovacijama, donoseći najbolje u Afriku i gradeći afričku ekonomiju. Radujemo se jačanju našeg postojećeg partnerstva sa Mauricijus Telecomom kako bismo Mauritijancima isporučili njihov omiljeni sadržaj.”

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top