Mauricijus Telekom “redefiniše pejzaž sadržaja” sa DStv Streamom

0
mauricijus-telekom-“redefinise-pejzaz-sadrzaja”-sa-dstv-streamom
Mauricijus Telekom “redefiniše pejzaž sadržaja” sa DStv Streamom


Mauricijus Telecom će učiniti DStv Stream dostupnim svojim korisnicima u partnerstvu koje se pozdravlja kao značajna prekretnica za isporuku televizije u zemlji i ono koje će “redefinirati sadržajni pejzaž i unaprijediti VX”, uključujući i ljubitelje sporta.
DStv Stream je Pay TV servis MultiChoice Group, koji pruža zabavne usluge za 23,5 miliona domaćinstava u 50 zemalja na afričkom kontinentu. Mauricijus Telekom sebe naziva telko broj jedan na Mauricijusu.

DStv Stream će pružiti zabavu svjetske klase, uključujući ekskluzivno programiranje, najnovije međunarodne filmove i serije, vijesti i značajan sportski portfolio koji uključuje nogomet uživo. Mauricijus Telekom koristi TV servis kako bi proširio svoju ponudu usluga i veruje da DStv Stream postavlja nove standarde za TV na ostrvu.Kapil Reesaul, izvršni direktor Mauritius Telecoma, kaže: “MultiChoice nudi, putem DStv Streama, ogroman repertoar vrhunskih sadržaja i filmova, od najboljeg nogometa uživo i drugih sportova poput tenisa, Formule 1, golfa, kriketa, boksa, WWA i MMA, do zadivljujuće zabave. Ovo revolucionarno partnerstvo ima za cilj da redefiniše pejzaž TV sadržaja i poboljša celokupno iskustvo gledanja za mauricijanska domaćinstva.

Dr Keabetswe Modimoeng, izvršni direktor grupe, odnosi sa zainteresovanim stranama u MultiChoice Group, dodaje: “Kroz ovakva strateška partnerstva nastavićemo sa inovacijama, donoseći najbolje u Afriku i gradeći afričku ekonomiju. Radujemo se jačanju našeg postojećeg partnerstva sa Mauricijus Telecomom kako bismo Mauritijancima isporučili njihov omiljeni sadržaj.”