skip to Main Content
Netflix se izvinjava nakon što je Love is Blind prijenos uživo propao

Netflix je bio primoran da se izvini nakon što je ponovno okupljanje uživo na njegovom ponovnom okupljanju Love Is Blind pretrpjelo tehničke poteškoće.

Emisija uživo, tek drugi put kada je streamer pokrenula prijenos uživo, bila je zakazana za nedjelju u 17.00 PT (01.00 BST).

Pretplatnici Netflixa počeli su da ulaze u čekaonicu 10 minuta prije zakazanog emitovanja. Međutim, sat vremena kasnije i dalje su čekali početak predstave.

Ljubav je slijepa konačno je počela oko 18.16 po pacifičkom vremenu, međutim neki gledaoci su i dalje prijavljivali probleme u gledanju televizijskog programa.

Netflix je u ponedjeljak objavio izvinjenje razočaranim obožavateljima: „Svima koji su ostali do kasno, rano se probudili, odustali od nedjeljnog popodneva… nevjerovatno nam je žao što Reunion Love is Blind Live Reunion nije ispao kako smo planirali.

Emisija je snimljena i sada se emituje širom sveta u ponedeljak u 12.00 PT.

Reality TV emisija, koju je kreirao Chris Coelen, a producirao Kinetic Content, sada je u svojoj četvrtoj sezoni. Prati živote 15 muškaraca i žena koji su krenuli putem pronalaska prave ljubavi. Parovi su u početku upareni u formatu za brze izlaske, ali kasnije mogu izabrati duže spojeve. Sastanci mogu produžiti bračnu ponudu kad god se osjećaju spremni, ali se sastaju licem u lice tek nakon što je ponuda za brak prihvaćena.

135

Vezani članci

Back To Top
Search