Privatno slušanje je među pametnim Roku značajkama ovog Božića

privatno-slusanje-je-medju-pametnim-roku-znacajkama-ovog-bozica

Roku je započeo svoju predbožićnu prodaju, a jedna pametna UX funkcija koja je istaknuta je Private Listening, gdje gledaoci blokiraju vanjsku buku prenošenjem televizijskog seta ili streamer box zvuka na žičane kao i Bluetooth slušalice putem mobilne aplikacije.
Do četiri mobilna uređaja mogu se istovremeno povezati za komunalno privatno slušanje – iako je ovo vjerovatno slučaj upotrebe manjine. Audio sa kanala za strimovanje, kao i linearno emitovanje ako je povezan preko televizora sa napajanjem Roku prenosi se na slušalice. Mobilna aplikacija radi na telefonima ili tabletima.

U Velikoj Britaniji, Roku je najavio i promociju koja omogućava i novim i postojećim korisnicima Roku TV-a ili streaming sticka besplatan pristup ITVX Premium tokom 30 dana (ponuda traje do 31. decembra). ITVX Premium je besplatna verzija striming servisa britanske televizije.

Foto: RCA Roku TV.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top