Skip to content

SaaS platforma za live IP video

saas-platforma-za-live-ip-video


Alvalinks je lansirao live IP video network observability suite koji prevazilazi identifikovanje ishoda i ukazuje na osnovni uzrok prekida i grešaka u video strimu. Kompanija kaže da je to prva prava mreža za posmatranje SaaS platforme za medije.
Novi proizvod, Cloudrider, proaktivno analizira zdravlje mreže. Prikuplja statistike u realnom vremenu, IP tokove i skupove alata za procenu performansi emitovanja i medijske mreže. Cloudrider isporučuje jedno staklo kako bi pojednostavio i automatizirao rješavanje problema za isporuku video zapisa uživo putem interneta, “drastično smanjujući vrijeme do rezolucije i osiguravajući operativnu efikasnost”.

Upoređivanjem paketa i bitrate-a na izvoru i na isporuci, Cloudrider može upozoriti video provajdere na bilo koji gubitak paketa, objašnjava Alvalinks. Ovo rešenje pruža tačnu mrežnu inteligenciju, uključujući informacije o tremu, latenciji i minimalnom optimalnom baferu za isporuku.

Gabriel Kerner, izvršni direktor kompanije Alvalinks, objašnjava: “Video provajderi su pod sve većim pritiskom da se prilagode brzo razvijajućim potrošačkim navikama, gde su agilnost i fleksibilnost ključni prilikom kreiranja i stavljanja video sadržaja uživo na raspolaganje širom sveta. Ovo ubrzava prelazak na tokove posla u oblaku i isporuku Interneta.

“Do sada nije bilo načina da se kontinuirano prati mreža i identifikuju greške, u realnom vremenu, sa tom isporukom. Verujemo da ova tehnologija menja igru za isporuku video zapisa uživo.”

Kupci uključuju dobavljače tehnologije i pružaoce usluga, koji koriste Alvalinkove za nadgledanje mreža za svoje kupce, kao i više velikih emitera širom sveta.

Adi Rozenberg, suosnivač Alvalinks-a, komentariše: “Alvalinks je osnovan da premosti jaz između složenosti umrežavanja i apsolutne potrebe da se iskoristi video uživo preko interneta. Kada se radi o video zapisima uživo, jednostavno nije održivo ako je potrebno nekoliko sedmica da se riješe greške, kao što je to često slučaj.

“Ovo čini striming preko interneta glomaznim i nepotrebno teškim. Pružamo alate koji pružaju video provajderima potpunu uočljivost i mir, pomažući im da maksimiziraju prednosti video zapisa uživo preko interneta.”

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept