SaaS platforma za live IP video

0
saas-platforma-za-live-ip-video
SaaS platforma za live IP video


Alvalinks je lansirao live IP video network observability suite koji prevazilazi identifikovanje ishoda i ukazuje na osnovni uzrok prekida i grešaka u video strimu. Kompanija kaže da je to prva prava mreža za posmatranje SaaS platforme za medije.
Novi proizvod, Cloudrider, proaktivno analizira zdravlje mreže. Prikuplja statistike u realnom vremenu, IP tokove i skupove alata za procenu performansi emitovanja i medijske mreže. Cloudrider isporučuje jedno staklo kako bi pojednostavio i automatizirao rješavanje problema za isporuku video zapisa uživo putem interneta, “drastično smanjujući vrijeme do rezolucije i osiguravajući operativnu efikasnost”.

Upoređivanjem paketa i bitrate-a na izvoru i na isporuci, Cloudrider može upozoriti video provajdere na bilo koji gubitak paketa, objašnjava Alvalinks. Ovo rešenje pruža tačnu mrežnu inteligenciju, uključujući informacije o tremu, latenciji i minimalnom optimalnom baferu za isporuku.Gabriel Kerner, izvršni direktor kompanije Alvalinks, objašnjava: “Video provajderi su pod sve većim pritiskom da se prilagode brzo razvijajućim potrošačkim navikama, gde su agilnost i fleksibilnost ključni prilikom kreiranja i stavljanja video sadržaja uživo na raspolaganje širom sveta. Ovo ubrzava prelazak na tokove posla u oblaku i isporuku Interneta.

“Do sada nije bilo načina da se kontinuirano prati mreža i identifikuju greške, u realnom vremenu, sa tom isporukom. Verujemo da ova tehnologija menja igru za isporuku video zapisa uživo.”

Kupci uključuju dobavljače tehnologije i pružaoce usluga, koji koriste Alvalinkove za nadgledanje mreža za svoje kupce, kao i više velikih emitera širom sveta.

Adi Rozenberg, suosnivač Alvalinks-a, komentariše: “Alvalinks je osnovan da premosti jaz između složenosti umrežavanja i apsolutne potrebe da se iskoristi video uživo preko interneta. Kada se radi o video zapisima uživo, jednostavno nije održivo ako je potrebno nekoliko sedmica da se riješe greške, kao što je to često slučaj.

“Ovo čini striming preko interneta glomaznim i nepotrebno teškim. Pružamo alate koji pružaju video provajderima potpunu uočljivost i mir, pomažući im da maksimiziraju prednosti video zapisa uživo preko interneta.”