TelevisaUnivision dopunjuje ViX streaming sa Samsung FAST

televisaunivision-dopunjuje-vix-streaming-sa-samsung-fast


Univision-ov globalni striming servis, ViX, dostupan je na Samsung TV Plus, FAST i AVOD servisu. Kanali debituju u FAST/AVOD prostoru, nudeći sadržaje koji obuhvataju sport novelama američkim gledaocima.
Novi ViX kanali dodaju postojeću Samsung TV Plus TelevisaUnivision ponudu. Takashi Nakano, viši direktor za razvoj sadržaja i poslovanja u Samsung TV Plus, tvrdi da je ponuda Samsung FAST/AVOD jedna od vodećih destinacija za sadržaj na španskom jeziku.

“Cenimo naše partnere kao što je TelevisaUnivision i oduševljeni smo što možemo da proširimo saradnju koja korisnicima donosi još više programa koji odražava bogatu raznolikost gledalaca,” kaže on.

Sljedeća linija kanala sada je dostupna milionima korisnika Samsung TV Plus u SAD-u: Noticias Univision 24/7, Zona TUDN, Rebelde, Cine de Oro, Aqui y Ahora, Cine de Retro, Galanes, Pequenos Gigantes, Como Dice El Dicho i Las 3 Marias. Univision Samsung TV Plus nudi Novelas de Romance, Villanos de Novela, JaJaJa i Grandes Parejas.

“[This deal] Proširuje otisak naših vodećih ViX kanala kako bi potrošači uživali u najboljoj zabavi na španskom jeziku,” primećuje Adam Valtuč, izvršni potpredsednik za globalnu distribuciju i striming partnerstva u TelevisaUnivision. “Ovo lansiranje nadovezuje se na neverovatan zamah koji vidimo za ViX i omogućava nam da isporučimo još više dodirnih tačaka za našu publiku na svim mestima na kojima konzumiraju sadržaj.”

Jedna od prvih FAST platformi proizvođača uređaja, Samsung TV Plus danas se može pohvaliti sa preko 2.200 kanala širom sveta i hiljadama emisija i filmova na zahtev. Usluga doseže preko 500 miliona uređaja širom svijeta putem TV-a i mobilnih uređaja.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top