UKTV lansira četiri brza kanala

0
uktv-lansira-cetiri-brza-kanala
UKTV lansira četiri brza kanala
U lansiranju vodećeg komercijalnog emitera na britansko tržište besplatnih streaming TV kanala, UKTV je predstavio FAST kanale na Samsung TV Plus i Pluto TV.

Pored obeležavanja debija emitera na FAST tržištu, UKTV takođe planira da nadograđuje ponudu sa FAST kanalima za lansiranje na svom besplatnom striming servisu UKTV Play.UKTV Play Heroes omogućava gledaocima da se pridruže lekarima i policiji na prvoj liniji fronta u najdramatičnijim trenucima u životu, sa inspirativnim pričama o svakodnevnom junaštvu bolničara, lekara, medicinskih sestara i policije. UKTV Play Laughs poziva ljubitelje komedije da sjednu, opuste se i izgube u svjetlijoj strani života. UKTV Play Full Throttle vodi gledaoce do neba, pruge ili puta, sa emisijama prepunim aviona, vozova, automobila i još mnogo toga, dok je UKTV Play Uncovered za ispitivanje umova i zalazi u najmračnije uglove istorije i inženjeringa.

Četiri nova kanala će biti lansirana u Velikoj Britaniji na Samsung TV Plus 23. avgusta, a na Pluton TV-u 24. avgusta. Brendirani kanali UKTV Play omogućit će kurirani pristup nekim od najpopularnijih sadržaja UKTV-a iz svojih brendova besplatnih kanala, Dave, Drama, W i Yesterday.

FAST lansiranje predvodili su direktor oglašavanja UKTV-a, Sarah Goldman i šef distribucije, Philipp Pfister, uz nadzor Jonathana Newmana, generalnog menadžera, komercijalnog. Za usluge reprodukcije i distribucije na partnerskim platformama, UKTV je sarađivao sa Amagi-jem, globalnim liderom u SaaS tehnologiji zasnovanoj na oblaku za emitovanje i povezanu televiziju.

“FAST je fantastična prilika da dopremo do nove publike sa našim bogatim katalogom sadržaja i prikažemo širok spektar žanrova na četiri nova kanala,” rekao je Newman. Zahvaljujući napornom radu grupe strastvenih stručnjaka iz celog UKTV-a, naši novi FAST kanali će biti dragocena dopuna postojećoj mreži kanala i pomoći će u nadopunjavanju UKTV Play striming servisa daljim proširenjem njegovog dometa.”