VUit zatvara CBS ugovor o kočijama

vuit-zatvara-cbs-ugovor-o-kocijama
Kao deo poteza za koji kaže da naglašava liderstvo u lokalnom strimovanju vesti, američki besplatni strimer VUit postigao je sporazum o prevozu sa CBS-om o tome da na svojim platformama predstavi listu lokalnih vesti i nacionalnog zabavnog i lifestyle sadržaja.

Kompanija u vlasništvu Syncbaka smatra sporazum sa glavnim informativnim i zabavnim servisom validacijom svog modela i da je to najnoviji primer njene “agresivne” ekspanzije i kontinuiranog rasta.

Kroz sporazum, VUit će dobiti prava na prevoz lokalnih CBS striming kanala koje proizvode brojne stanice u vlasništvu CBS-a, uključujući prva dva američka tržišna područja (DMA): New York i Los Angeles. Ostala tržišta uključuju Baltimore, Boston, Chicago, Denver, Dallas/Fort Worth, Miami, Minneapolis, Philadelphia, Pittsburgh, Sacramento i San Francisco. Kroz ove dodatke, VUit sada prenosi lokalne vesti i sadržaje sa više od

stanica širom zemlje, pokrivajući skoro ,
, DMA u SAD-u.

Pored lokalnih informativnih kanala, VUit će sada nositi i niz Paramountovih vrhunskih nacionalnih zabavnih i lifestyle sadržaja. Ovo će uključivati tri kanala: Mixible, ranije poznat kao ET Live; Inside Edition; Dabl, mreža životnog stila CBS Media Ventures.
“Od našeg kontinuiranog širenja lokalnog striminga vesti širom zemlje, do toga da postanemo svež i intrigantan model za sindikaciju nacionalnog sadržaja, glavni igrači u medijskom svetu prepoznaju moć i potencijal onoga što smo izgradili,” rekao je izvršni direktor Syncbak-a Jack Perry. “U svijetu koji se sve više strimuje, ovaj dogovor je pobjeda za sve – za stanice koje žele proširiti mogućnosti prihoda, za oglašivače koji žele doći do publike na hiper-lokalne i hiperciljane načine, te za gledatelje koji žele pristupiti sadržaju na fleksibilan, jednostavan način.”
“VUit je proizvod izgrađen oko lokalnih vesti i oduševljeni smo što možemo da dodamo naše lokalne kanale za strimovanje kako bismo proširili svoju američku pokrivenost,” dodao je viši potpredsednik CBS stanice, strimovajući Sahand Sepehrnia. “Imali smo dugogodišnju vezu sa Syncbakom i uzbuđeni smo što ćemo razviti partnerstvo sa Džekom i njegovim timom.

VUit-ov ugovor sa CBS-om nastavlja snažnu 2022 za kompaniju, koja je doživela niz programskih proširenja, uključujući ugovore o prevozu sa grupama stanica kao što su Capitol Broadcasting Company, Lockwood Broadcast Group, Marquee Broadcasting Inc., Fort Myers Broadcasting Company i Sunbeam Television. U junu, kompanija je takođe najavila brz rast oglašavanja širom platforme, uključujući % u odnosu na prethodnu godinu povećanje oglasa serviranih između juna i juna , prosečno povećanje CPM-a u prvoj polovini godine i deljenje prihoda među grupama stanica koje rastu za

% u prvoj polovini godine. Za dosadašnju godinu, dijeljenje prihoda je u porastu

%.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top