Glasine: Sony možda priprema novi DualSense kontroler s dužim vijekom baterije

glasine:-sony-mozda-priprema-novi-dualsense-kontroler-s-duzim-vijekom-baterije

Sljedeću informaciju uzmite s dozom rezerve. Naime, kanadska podružnica trgovine Best Buy na svojoj stranici je objavila PS5 DualSense V2 kontroler, koji na prvi pogled izgleda isto kao i originalni DualSense. Međutim, korisnici su primijetili jedan detalj koji razlikuje DualSense V2 kontroler od originalnog.

U međuvremenu je kontroler uklonjen sa stranice, no kako je stajalo u opisu, PS5 DualSense V2 kontroler (model 1000039935) jamči do 12 sati igranja na jednom punjenju, što je prilično dobro u odnosu na originalni DualSense kontroler koji se, uporabom haptičkih vibracija, isprazni za 3-4 sata. Isto tako, navedeno je da uz DualSense V2 dolazi i stanica za punjenje, koja se inače prodaje zasebno.

Opis na stranici BestBuya navodio je cijenu od 90 kanadskih dolara, što znači da je cijena ista kao i kod standardnog DualSensea. Međutim, kontroler je ubrzo uklonjen sa stranice, pa je moguće da se radi o pogrešci. Stoga, najbolje je sačekati službeno priopćenje od strane Sonyja.pcchip.hr

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top