I Zotac ima konja za trku. Zove se Zotac Zone

i-zotac-ima-konja-za-trku.-zove-se-zotac-zone

Na tržištu ručnih gaming PC-jeva iz mjeseca u mjesec stižu novi igrači. Brojni su primjeri, od Steam Decka, ROG Allyja, MSI Claw, a njima se planira pridružiti i Zotac. Poznat po proizvodnji grafičkih kartica i mini PC-jeva, Zotac će se ovoga puta okušati na tržištu ručnih gaming PC-jeva sa svojim Zotac Zone.

Zotac Zone

Procurjele specifikacije do kojih je VideoCardz došao spominju 7-inčni AMOLED zaslon 1080p rezolucije s brzinom osvježavanja od 120 Hz i svjetlinom od 800 nita. Za performanse će se pobrinuti AMD Ryzen 7 8840U s 8 jezgri/16 threadova i Radeon 780M grafikom (maksimalni TGP je 28 W), a naći će se tu mjesta i za 16 GB RAM-a LPDDR5X RAM-a i 512 GB NVMe SSD, uz mogućnost proširenja microSD karticom. Baterija će biti kapaciteta 48.5 Wh, a predviđeno je trajanje od 1.25h (u zavisnosti od postavki i korištenja).

Operativni sistem je Windows 11 Home, palice (kao i okidači) temeljit će se na senzorima s Hallovim efektom, na stražnjoj strani uređaja će biti prisutno LED osvjetljenje, a težina uređaja je procijenjena na manje od 700 grama.

Zainteresirani će moći isprobati testnu verziju uređaja idućeg tjedna na Computex 2024 sajmu, koji će se održati u Taipeiju od 4. do 7. lipnja. Izlazak je planiran za treći kvartal ove godine, no detalji o točnom datumu i mogućoj cijeni nisu otkriveni.pcchip.hr

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top