Imate PlayStation VR2 i želite ga spojiti na PC? Morat ćete platiti 60 eura

imate-playstation-vr2-i-zelite-ga-spojiti-na-pc?-morat-cete-platiti-60-eura

PlayStation VR2 izašao je prošle godine, no čini se da Sony tehnologiju virtualne stvarnosti ne shvaća previše ozbiljno. U prilog ne ide ni još uvijek slaba ponuda igara, a ni sam headset nije baš jeftin. Doduše, iz Sonyja su prije par mjeseci najavili kako rade na kompatibilnosti PS VR2 s PC-jem i to će se uskoro i dogoditi.

Dan kada će PlayStation VR2 biti moguće spojiti na PC je 7. kolovoza 2024. Međutim, sama kupnja headseta neće biti dovoljna. Morat ćete investirati u poseban PlayStation VR2 PC adapter koji će koštati 60 eura. Osim toga, pošto DisplayPort 1.4 kabel ne dolazi u paketu s PS VR2 PC adapterom, igrači će morati kupiti DisplayPort 1.4 kabel.

Osim toga, postojat će neke razlike u pogledu dostupnih značajki PS VR2 na PC-u u usporedbi s korištenjem na PlayStationu 5. Nedostajat će značajke kao što su HDR, adaptivni triggeri, haptička vibracija, praćenje pogleda i vibracija headseta.

Ako ništa, igrači će imati pristup opsežnoj biblioteci SteamVR igara, koju čine naslovi kao što su Half-Life: Alyx, Fallout 4 VR i War Thunder.

Minimalni hardverski zahtjevi:

Operacijski sustav: Windows 10 64-bit ili Windows 11 64-bit
Procesor: Intel Core i5-7600 ili AMD Ryzen 3 3100
Memorija: 8 GB RAM ili više
Grafička kartica: Nvidia GeForce GTX 1650 ili novija (preporučeno RTX 3060 ili novija za najbolje performanse) ili AMD Radeon RX 5500 XT ili novija (preporučeno RX 6600XT ili novija za najbolje performanse)
DisplayPort – DisplayPort 1.4
USB
Bluetooth – Bluetooth 4.0 ili novijepcchip.hr

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top