OnePlus najavio svoj pametni sat s trajanjem baterije do 100 sati

oneplus-najavio-svoj-pametni-sat-s-trajanjem-baterije-do-100-sati

Ukratko…

  • OnePlus je konačno otkrio svoj novi pametni sat i to nakon tri godine odgađanja i slanja svakojakih poruka.
  • Zasad je poznato da sat će sat ponuditi trajnost baterije od 100 sati, ako ga korisnik stavi u ”Smart” način rada.
  • Sat dolazi u dvije boje, Black Steel i Radiant Steel, a bit će predstavljen na MWC 2024.

OnePlus watch 2

OnePlus je prije nekoliko dana konačno otkrio kako će izgledati sljedeći pametni sat tvrtke. Predstavljanje pametnog sata dolazi samo nekoliko dana prije početka Mobile World Congress sajma, koji će se održati 26. veljače u Barceloni, u Španjolskoj, gdje ćemo saznati nadamo se još puno više detalja i informacija koje su vezane uz ovaj uređaj. Naziva “vaš partner u vremenu”, OnePlus hvali svoj Watch 2 kao nešto što će biti više od nosivog uređaja koji će biti tu kako bi poboljšao svakodnevni život korisnika. Sat je najavljen i potvrđen nakon čak tri godine pauze. Zašto su iz OnePlus-a čekali tako dugo na najavu? Tvrde da su to vrijeme iskoristili kao vrijeme” za razmišljanje”.

U svojoj objavi na blogu zajednice, OnePlus je pružio dodatne pojedinosti o obilježjima svog novog pametnog sata sljedeće generacije, naglašavajući kako će jedno od najvažnijih obilježja biti trajnost baterije od čak 100 sati. Baterija će moći imati ovakvu trajnost kada korisnici budu sat koristili u pametnom ili ”Smart” načinu rada.

“Naš novi sat postavlja novi industrijski standard, čime će se osigurati da sat drži korak s vašim životom, bez prekida”, stoji u objavi tvrtke.

Kada je riječ o izdržljivosti i dizajnu sata, treba reći da će novi Watch 2 imati kućište od nehrđajućeg čelika i prednju stranu od safirnog kristala te da će sat biti dostupan u dvije boje: Black Steel i Radiant Steel. OnePlus tvrdi da je sat dizajniran i osmišljen kako bi izdržao mnoge životne izazove.

Iako tvrtka nije potvrdila nikakve pojedinosti o specifičnostima operativnog softvera za ovogodišnji pametni sat, nekoliko curenja informacija govori o tome da će sat vjerojatno biti prvi pametni sat tvrtke koji će dolaziti sa WearOS, što znači da će odstupati od prikazanog RTOS-a, što je operacijski sustav u stvarnom vremenu, kakav se nalazio u njegovom prethodniku.

Uz One Plus Watch 2, tvrtka navodi da želi ići korak dalje od samo kreiranja pametnog sata visokog razreda te da su u OnePlus-u odlučni redefinirati koncept njihovog sata. Novi OnePlus pametni satovi trebali bi od ”ubojica perjanica” postati ”graditelji novog ekosustava pametnih satova”.

Kako će stvari točnije izgledati te koje će sve specifikacije imati novi OnePlus-ov pametni sat, saznat ćemo, nadamo se, za nekoliko dana, kada počinje MWC 2024. Sama činjenica da će novi sat imati trajnost baterije od 100 sati dovoljna je da podigne mnogo prašine i da pobudi zanimanje kod velikog broja potencijalnih korisnika i kupaca.

Piše: D.M.pcchip.hr

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top