Osim dobrog šatora, izdržljivi vanjski diskovi pravi su izbor za kampiranje

osim-dobrog-satora,-izdrzljivi-vanjski-diskovi-pravi-su-izbor-za-kampiranje

Ljubitelji prirode konačno su dočekali sunčane dane i tople noći da zgrabe svoje vreće za spavanje i šatore te krenu u avanturu. Iako mnogi od nas odlaze na kampiranje kako bi pobjegli od digitalnog svijeta, neki nam uređaji mogu dobro doći, primjerice, vanjski diskovi. Evo nekoliko razloga zašto biste ih trebali ponijeti sa sobom i o čemu treba voditi računa pri odabiru pravog modela za Vaše potrebe.

Za početak pripremite i spakirajte sve ono što Vam je neophodno kada odete od kuće.Vanjski diskovi kompaktni su i lagani uređaji koji Vam neće predstavljati dodatan teret, a istovremeno Vam omogućavaju da nosite sve svoje najvažnije datoteke sa sobom. Disk Samsung T9 nudi Vam prostor za pohranu od 4 TB i stane u svaki džep. To bi trebalo biti više nego dovoljno prostora na disku za pohvranu svih uspomena s odmora.

samsun ssd eksterni

Kampiranje je odlična prilika za fotografiranje i snimanje prirode. No, unutarnji prostor pohrane na kameri može se brzo popuniti, naročito ako puno snimate i to u visokoj kvaliteti. Prijenosni SSD disk savršeno je rješenje za taj problem.On će značajno proširiti Vaš prostor za pohranu i omogućiti spremanje svih datoteka bez potrebe za brisanjem.

Vanjski diskovi omogućavaju Vam pristup podatcima u bilo kojem trenutku. Izradite sigurnosne kopije Vaših najvažnijih podataka na vanjskom disku i zaboravite na brigu o tome hoće li Vaše prijenosno računalo ili telefon ostati bez baterije. Sve što morate učiniti je priključiti ga na drugi uključeni uređaj. Na taj način možete jednostavno dijeliti fotografije s drugim suputnicima, bez potrebe za spajanjem na mrežu.

Tijekom boravka u prirodi jedan od najvećih izazova je nepredvidljivo vrijeme. Srećom, proizvođači SSD diskova vode brigu o Vašim uspomenama, zbog čega su u svoje uređaje integrirali dodatne mjere sigurnosti.Prethodno navedeni model T9 otporan je na udarce i padove s visine do 3 metra. No, ako volite ekstremni avanturizam, provjerite model Samsung T7 Shield koji nudi od 1 TB do 4 TB prostora te dodatnu vodootpornost stupnja IP65. Saznanje da su Vaši podatci sigurni čak i u najekstremnijim i najnepredvidljivijim uvjetima koji mogu iznenaditi i najiskusnije planinare, pruža bezbrižnost tijekom putovanja.

Ukratko, vanjski diskovi su praktični i kompaktni uređaji koji će se brzo pokazati nezamjenjivim na Vašim kampiranjima. Omogućavaju brz i jednostavan pristup svim Vašim podatcima neovisno o vremenskim uvjetima i dostupnosti interneta, što znači da ste uvijek spremni za avanturu.

Piše: Patryk Salackipcchip.hr

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top