Xyber XPC je PC u malom i izgleda kao Cybertruck

xyber-xpc-je-pc-u-malom-i-izgleda-kao-cybertruck

Ako ste oduvijek željeli imati Tesla Cybertruck, a nemate kod sebe 60.990 dolara, možda biste trebali baciti pogled na Xyber XPC. Xyber XPC je prvi put predstavljen na tajvanskom Computexu ove godine, a sada je pokrenuta kampanja na crowdfunding platformi Indiegogo kako bi se prikupio novac.

Radi se o mini PC-ju koji izgledom podsjeća na Cybertruck. Štoviše, ima sva vrata, haubu i prtljažnik koji se otvaraju kao kod pravih automobila. Kada uključite računalo, zasvijetlit će i LED diode koje imitiraju svjetla vozila.

Xyber XPC
Izvor: VideoCardz

Pod haubom će se nalaziti 8-jezgreni i 16-threadni AMD Ryzen 7 8845HS procesor s TDP-om od 45 W, do 64 GB DDR5 RAM-a i do 4 TB PCIe 4.0 M.2 2280 SSD-a. U kućištu nema mjesta za namjensku grafičku karticu, pa će se gameri morati zadovoljiti integriranim Radeon 780M iGPU-om.

Od priključaka su tu USB-A 3.1 Gen 1, dva USB-C 3.1 Gen 1, HDMI 2.1, 3.5 mm jack i 5.25 mm jack. Podržava Wi-Fi 6 i Bluetooth 5.2.

Kompanija trenutno radi na optimizaciji BIOS-a, a XPC Cybertruck mini PC bi trebao biti dostupan u kolovozu s cijenom od 399 dolara za verziju s Ryzen 7 7840HS.pcchip.hr

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top