HTEC preuzeo kompaniju SYRMIA – IT firma proširuje svoj tim u Srbiji i BiH

HTEC kompanija za konsalting, softversko inženjerstvo i razvoj digitalnih proizvoda, osnovana u Beogradu, sa sadašnjim sjedištem u San Francisku, akvizirala je kompaniju SYRMIA iz Beograda.
 
Ovom akvizicijom HTEC proširuje svoj tim u Srbiji i Bosni i Hercegovini i kapacitete u oblasti vještačke inteligencije, mašinskog učenja i embedded softverskog inženjerstva, stvarajući dodatnu vrijednost i nove mogućnosti za klijente i zaposlene obje kompanije.
 
Timu HTEC-a pridružiće se 250 inženjera, sa iskustvom u različitim oblastima, sa fokusom na embedded softvere, mašinsko učenje i razvijanje naprednih tehnologija u automobilskoj industriji i multimediji.
 
 
HTEC je osnovan 2008. godine, kao startap, u tehnološkom inkubatoru Univerziteta u Beogradu. Danas je prisutan na 23 lokacije širom svijeta.
 
SYRMIA je osnovana u Novom Sadu, 2018. godine, a razvojne centre ima u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Banja Luci.
 
DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top