Imtec fiskalni sistemi zadovoljavaju sve potrebe korisnika – Jedanaest godina saradnje sa kompanijom Alma Ras

Alma Ras, jedan od najpoznatijih bosanskohercegovačkih brendova i domaća IT kompanija Imtec ovih dana bilježe 11 godina uspješne saradnje u oblasti fiskalizacije.
Kao partner kompaniji Alma Ras u domenu pružanja usluga isporuke, implementacije i održavanja mrežne i IT infrastrukture, Imtec isporučuje i održava fiskalne kase od samog uvođenja sistema fiskalizacije, od 2011. godine, istaknuto je u saopštenju.
– U periodu kada se uvodila fiskalizacija tražili smo partnera koji će pružiti kvalitetne usluge nabave i servisiranja fiskalne opreme, a koji ujedno ima raširenu mrežu prodajnih objekata na teritoriji BiH. Dosadašnja saradnja je bila odlična i sve izazove smo uspjeli riješiti u kratkom roku. Nadamo se da će se saradnja i u buduće nastaviti ovako uspješno. Posebno smo zadovoljni komunikativnošću uposlenika Imtec-a i njihovoj susretljivosti da pomognu u svakoj situaciji – istakao je Senad Numanović, rukovodilac IT službe u kompaniji Alma Ras.
– Svakoj kompaniji koja ima široku prodajnu mrežu i treba joj podrška u dijelu fiskalizacije ili u bilo kojem drugom segmentu vezanom za IT usluge, od trgovine, preko servisa i razvoja, u svakom slučaju bi preporučio saradnju sa Imtec-om – riječi su Numanovića.
Imtec d.o.o. u domenu fiskalizacije opslužuje blizu 2.000 klijenata, sa više od 2.000 fiskalnih uređaja, među kojima su i BH Telecom, Penny Plus i Penny Marketi, Jumbo (Kid zone), ArcelorMittal, ITC Zenica, Intereuropa, Grand Hotel Bristol, Malak Hotel, Termalna Rivijera Ilidža, OBI/LUK, Europapier-Hercegtisak, Philip Moris, itd.
Imtec-ov asortiman fiskalnih sistema i usluga zadovoljava od najjednostavnijih do najkompleksnijih potreba korisnika.
– Zadovoljstvo je raditi sa kompanijama kakva je Alma Ras. Uspješna saradnja sa jednim od najpoznatijih brendova u BiH je dokaz našoj posvećenosti i istrajnosti da kvalitetno odgovorimo svim zahtjevima koje pred nas postavljaju tržište i promjene koje su sve dinamičnije. Zahvalio bih se ovom prilikom svima koji su doprinijeli odličnim rezultatima u boje kompanije – kazao je Jasmin Popaja, izvršni direktor kompanije Imtec d.o.o.
Dugogodišnje iskustvo sa reprezentativnim klijentima, stručno osoblje, profesionalni i obučeni serviseri, pozivni centar za podršku kupcima, administrativna podrška, online podrška, visok nivo ažurnosti podataka o fiskalnim uređajima, mogućnost dostavljanja uređaja na servis iz svih prodajnih centara Imtec-a širom BiH, samo su neke od prednosti kompanije u oblasti fiskalizacije, ovlaštenog servisera za Tring i Tremol fiskalne uređaje.
Kvalitetna uslugu pruža se kako klijentima sa više od 150 fiskalnih uređaja, tako i za korisnike koji posjeduju jedan, dva ili više uređaja, navedeno je u saopštenju.
DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top