skip to Main Content
Imtec fiskalni sistemi zadovoljavaju sve potrebe korisnika – Jedanaest godina saradnje sa kompanijom Alma Ras
Alma Ras, jedan od najpoznatijih bosanskohercegovačkih brendova i domaća IT kompanija Imtec ovih dana bilježe 11 godina uspješne saradnje u oblasti fiskalizacije.
Kao partner kompaniji Alma Ras u domenu pružanja usluga isporuke, implementacije i održavanja mrežne i IT infrastrukture, Imtec isporučuje i održava fiskalne kase od samog uvođenja sistema fiskalizacije, od 2011. godine, istaknuto je u saopštenju.
– U periodu kada se uvodila fiskalizacija tražili smo partnera koji će pružiti kvalitetne usluge nabave i servisiranja fiskalne opreme, a koji ujedno ima raširenu mrežu prodajnih objekata na teritoriji BiH. Dosadašnja saradnja je bila odlična i sve izazove smo uspjeli riješiti u kratkom roku. Nadamo se da će se saradnja i u buduće nastaviti ovako uspješno. Posebno smo zadovoljni komunikativnošću uposlenika Imtec-a i njihovoj susretljivosti da pomognu u svakoj situaciji – istakao je Senad Numanović, rukovodilac IT službe u kompaniji Alma Ras.
– Svakoj kompaniji koja ima široku prodajnu mrežu i treba joj podrška u dijelu fiskalizacije ili u bilo kojem drugom segmentu vezanom za IT usluge, od trgovine, preko servisa i razvoja, u svakom slučaju bi preporučio saradnju sa Imtec-om – riječi su Numanovića.
Imtec d.o.o. u domenu fiskalizacije opslužuje blizu 2.000 klijenata, sa više od 2.000 fiskalnih uređaja, među kojima su i BH Telecom, Penny Plus i Penny Marketi, Jumbo (Kid zone), ArcelorMittal, ITC Zenica, Intereuropa, Grand Hotel Bristol, Malak Hotel, Termalna Rivijera Ilidža, OBI/LUK, Europapier-Hercegtisak, Philip Moris, itd.
Imtec-ov asortiman fiskalnih sistema i usluga zadovoljava od najjednostavnijih do najkompleksnijih potreba korisnika.
– Zadovoljstvo je raditi sa kompanijama kakva je Alma Ras. Uspješna saradnja sa jednim od najpoznatijih brendova u BiH je dokaz našoj posvećenosti i istrajnosti da kvalitetno odgovorimo svim zahtjevima koje pred nas postavljaju tržište i promjene koje su sve dinamičnije. Zahvalio bih se ovom prilikom svima koji su doprinijeli odličnim rezultatima u boje kompanije – kazao je Jasmin Popaja, izvršni direktor kompanije Imtec d.o.o.
Dugogodišnje iskustvo sa reprezentativnim klijentima, stručno osoblje, profesionalni i obučeni serviseri, pozivni centar za podršku kupcima, administrativna podrška, online podrška, visok nivo ažurnosti podataka o fiskalnim uređajima, mogućnost dostavljanja uređaja na servis iz svih prodajnih centara Imtec-a širom BiH, samo su neke od prednosti kompanije u oblasti fiskalizacije, ovlaštenog servisera za Tring i Tremol fiskalne uređaje.
Kvalitetna uslugu pruža se kako klijentima sa više od 150 fiskalnih uređaja, tako i za korisnike koji posjeduju jedan, dva ili više uređaja, navedeno je u saopštenju.
42

Vezani članci

Back To Top
Search