Skip to content

Samsung poziva fanove širom svijeta u Galaxy Experience prostore da dožive sljedeće poglavlje Galaxy AI

samsung-poziva-fanove-sirom-svijeta-u-galaxy-experience-prostore-da-dozive-sljedece-poglavlje-galaxy-ai

Samsung Electronics Co., Ltd. danas je najavio da otvara sedam Galaxy Experience prostora širom svijeta, prikazujući nove načine funkcionisanja, komunikacije i stvaranja pomoću Galaxy AI[1], u najnovijem Galaxy ekosistemu. Sa lokacijama u Parizu, Berlinu, Njujorku, Dubaiju, Džakarti, Seulu i Tokiju, fanovi širom svijeta mogu da otkriju i istraže sljedeću fazu Galaxy AI iz prve ruke na inerzivan i interaktivan način. 

„Kako Samsung nastavlja da razvija Galaxy AI i korača u budućnost, posvećeni smo pružanju jedinstvenih i optimizovanih Galaxy AI iskustava koja najbolje odgovaraju svakom faktoru oblika, od najnovije Galaxy Z serije do šireg Galaxy ekosistema“, kaže Džejmi Park, potpredsjednik i šef grupe za iskustveni marketing, Mobile eXperience Business u Samsung Electronics. „Uzbuđeni smo što ćemo predstaviti novi svijet mogućnosti, nudeći Galaxy fanovima ekskluzivni pogled na to kako mogućnosti Galaxy AI širom Galaxy ekosistema mogu da unaprijede naš svakodnevni život.“

S obzirom na to da je ljeto vrhunac sezone praznika i putovanja, Galaxy Experience prostori prigrlili su koncept putovanja, pozivajući korisnike da pogledaju kako različite Galaxy AI funkcije mogu da obogate svako putovanje. Momenta kada dođu, posjetioci uranjaju u Galaxy AI iskustva i mogu da istraže inovativne načine putovanja pomoću Galaxy AI. Te funkcije prikazuju nove načine za bolju produktivnost pojednostavljivanjem planiranja i organizacije putovanja, nove načine za fotografisanje i snimanje najupečatljivijih trenutaka, kao i omogućavanjem komunikacije bez jezičkih barijera.

U odabranim Galaxy Experience prostorima, posjetioci mogu da učestvuju u različitim programiranjima[2] i isprobaju najnovije Galaxy AI funkcije na imerzivan način, na najnovijim Galaxy uređajima.

Lokacije Galaxy Experience prostora:

  • Pariz: Od 10. jula do kraja oktobra u CE 125, 125 Av. des Champs-Élysées, 75008 Pariz, Francuska
  • Berlin: Od 10. jula do 7. avgusta, Mall of Berlin, Leipziger Pl. 12, 10117 Berlin, Njemačka
  • Njujork: Od 10. jula do 7. avgusta, 500 Broadway, Njujork, NI 10012, SAD
  • Dubai: Od 11. jula do 7. avgusta, Mall of Emirates, Sheikh Zayed Road, Al Barsha 1, Dubai, UAE
  • Džakarta: Od 11. jula do 4. avgusta, Kota Kasablanka, Jl. Casablanca Raya Kav. 88, Jakarta Selatan 12870, Indonezija
  • Seul: Od 11. jula do 11. avgusta, the Hyundai Seoul,108 Yeoui-daero, Seoul, Korea
  • Tokio: 11. jula do 6. avgusta, SHIBUYA TSUTAYA (Q FRONT), 21-6 Udagawacho, Shibuya City, Tokyo 150-0042, Japan


poslovnenovine.ba

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept