skip to Main Content
Sarajevo: Uz Mastercard i CentroCard bonus možete ostvariti do kraja godine

Na svim gradskim i prigradskim linijama u Kantonu Sarajevo putnici mogu koristiti bonus za javni gradski prevoz.

Nakon uspješne kampanje u protekla tri mjeseca, Mastercard i CentroCard su odlučili da mogućnost ostvarivanja bonusa za online dopune u minimalnom iznosu od 10 KM i više produže do 31.12.2022. godine.

Putnici Centrotransa koji su ujedno i korisnici Mastercard kartica, koji dopune svoj CentroCard račun ili E-kartu sa 10 KM i više, očekuje BONUS u vrijednosti od 25% na korisničkom računu.

Online dopunjavanje se vrši isključivo putem mobilne aplikacije CentroCard koju mogu preuzeti sa Google Play ili App Store-a, a potom u aplikaciji mogu sačuvati i svoju Mastercard karticu za jednostavnije dopune računa svakog narednog puta.

Bonus putnici mogu koristiti za javni gradski prevoz na svim gradskim i prigradskim linijama u Kantonu Sarajevo.

Aplikacija CentroCard je iz godine u godinu konstantno poboljšavana kako bi putnicima omogućila jednostavan uvid u polaske autobusa, vrijeme čekanja na stanicama, kao i eventualne zastoje u saobraćaju, a uvođenjem bezgotovinskog načina plaćanja dopune računa sa kojim je povezana E-karta i CentroCard kartica, putnici su dobili ugodniji, jednostavniji i sigurniji način svakodnevne vožnje gradskim prijevozom.

54

Vezani članci

sto-je-doxware-i-je-li-opasan?

Što je Doxware i je li opasan?

Zlonamjerni softver (malware) ne postoji samo u jednom obliku. Danas postoji više vrsta zlonamjernih softvera koji vas izlažu opasnosti, uključujući...

kingston-fury-obogacuje-svoju-ddr5-liniju

Kingston FURY obogaćuje svoju DDR5 liniju

Privlačni agresivni hladnjaci u bijeloj bojiDinamično, prilagodljivo RGB osvjetljenje s Kingston FURY CTRL-omIntel XMP 3.0 certificiranZagreb, Hrvatska – 30. ožujka,...

Back To Top
Search