SoftPOS aplikacija lansirana na hrvatsko tržište, pametni telefon pretvara u POS uređaj

softpos-aplikacija-lansirana-na-hrvatsko-trziste,-pametni-telefon-pretvara-u-pos-uredjaj

SoftPOS aplikacija, tvrtke Worldline, prva u Hrvatskoj omogućuje pretvaranje vašeg pametnog telefona u POS uređaj. Tvrtka Worldline lansirala je na hrvatsko tržište aplikaciju SoftPOS, rješenje koje pametne telefone pretvara u POS uređaje.

Aplikacija se može jednostavno instalirati na mobitel i tablet i stoga je, kako navode iz kompanije, idealna za dostavljače, taksiste, ugostitelje, mikro poduzetnike, freelancere, kozmetičke salone i mnoge druge uslužne djelatnosti. No, osim malih poduzetnika, aplikaciju mogu koristiti i veliki trgovci koji provode plaćanja putem Android sustava, kao što su primjerice željeznice u Poljskoj ili poštanske usluge u Španjolskoj.

“Kao partner za plaćanje kojeg biraju trgovci svih veličina i industrija, Worldline neprestano nastoji podržati poslovne potrebe naših klijenata. Bez obzira radi li se o mikrotrgovcima ili velikim prodavačima kako bi izbjegli gužve i redove kupaca pri plaćanju: SoftPOS našim klijentima omogućuje brzo i jednostavno poslovanje koje je pritom jednostavno za korištenje.” – rekao je Marko Henrik Marinšek, Worldline Country Manager for Croatia.

Ključ je u jednostavnosti Worldline navodi nekoliko prednosti korištenja SoftPOS aplikacije:

– Minimalni zahtjevi – potreban je  Android 8.0 (ili više), pristup internetu i NFC čitač.

– Sigurnost – sigurnost prihvaćanja kartica i transakcija potvrđena je i certificirana od Mastercarda i Visa-e.

– Široka primjena – SoftPOS je idealno rješenje za mala poduzeća zbog svoje jednostavnosti instalacije, kao i za velika poduzeća koji provode plaćanja preko sustava

– PIN-on-glass tehnologija –  SoftPOS prihvaća sve vrste beskontaktnog plaćanja pa čak i ona koja uključuju autorizaciju PIN-om.

Danas više od 100 milijuna kreditnih kartica diljem svijeta ima beskontaktnu funkciju, a trend i dalje raste. Worldline razvija tehnologiju i nudi beskontaktne čitače za sve svoje terminale za plaćanje uz velik izbor sigurnih, pouzdanih i djelotvornih terminala koji bezgotovinska plaćanja čine jednostavnima

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top