Apple je izdao iOS 17.3.1 s ispravkom velike pogreške

apple-je-izdao-ios-173.1-s-ispravkom-velike-pogreske

Kao što se i očekivalo, Apple je konačno izdao ažuriranje iOS 17.3.1 za iPhone s popravkom za veliki problem. Ažuriranje je dostupno za sve kompatibilne iPhone modele. Tvrtka je također objavila iPadOS 17.3.1, watchOS 10.3.1 i macOS 14.3.1 s ispravcima grešaka i poboljšanjima performansi. Ako ste čekali ažuriranje ovo ažuriranje, konačno ga sada možete besplatno preuzeti na svoj iPhone.

Apple je konačno izdao iOS 17.3.1 s ispravkom greške pri tipkanju na iPhoneu

Appleovo najnovije ažuriranje iOS-a 17.3.1 objavljeno je za iPhone s popravkom za veliki problem na iPhoneu koji je ometao korisničko iskustvo tipkanja. Ako želite instalirati najnovije ažuriranje na svoj iPhone, idite na aplikaciju Postavke i prijeđite na Postavke > Općenito > Ažuriranje softvera i preuzmite najnoviju verziju. Ažuriranje će biti dostupno za sve modele iPhonea koji su kompatibilni sa sustavom iOS 17.

Appleovo najnovije ažuriranje za iOS 17.3.1 sadrži još ispravaka nekih grešaka koje su prijavljivali korisnici, kao i poboljšanja performansi za iPhone. Prethodno se očekivalo da će iOS 17.3.1 donijeti i neka sigurnosna ažuriranja platforme, međutim Appleove napomene o ovom ažuriranju ne spominju ništa vezano uz sigurnosna ažuriranja.

Appleove napomene o novoj verziji iOS 17.3.1 spominju da ažuriranje uključuje ispravak za bug koji je uzrokovao neočekivano dupliciranje i preklapanje teksta na iPhoneu tijekom tipkanja. Problem je utjecao na više modela iPhonea i drago nam je vidjeti da tvrtka postupno rješava probleme u iOS-u 17. Od sada svim korisnicima preporučujemo da preuzmu i instaliraju najnovije ažuriranje koje će poboljšati iskustvo tipkanja na iPhoneu.

Osim iOS-a 17.3.1, Apple je također izdao dodatna ažuriranja za Apple Watch, iPad i Mac, koja sada možete preuzeti na svoje kompatibilne uređaje. Ažuriranja donose ispravke grešaka i poboljšanja performansi za glatko korisničko iskustvo. Bilješke o izdanju za macOS 14.3.1 također spominju da ažuriranje rješava problem koji uzrokuje nasumično mijenjanje teksta tijekom tipkanja. Sva ažuriranja su dostupna za preuzimanje.

Piše: D.M.pcchip.hr

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top