skip to Main Content
Krenulo je testiranje Google Play aplikacije za PC
Krenulo-je-testiranje-google-play-aplikacije-za-pc

Google je u prosincu prošle godine iznenadio gamere, kada je najavio da će Google Play Games stići na PC platformu. Google Play Games omogućuje igranje Android igara na računalima s Windowsom 10 ili novijim. Zanimljivo je to da Google nudi glatku sinkronizaciju između uređaja bez gubitka napretka, kao i Google Play Points, odnosno bodove koje zarađujete dok igrate igre na računalu.

Naravno, tu je i podrška za miš i tipkovnicu. Za sada je testiranje ograničeno na Hong Kong, Južnu Koreju i Tajvan, no proširenje u više regija očekuje se uskoro. Popis igara sadrži naslove kao što su: Mobile Legends, Summoners War, State of Survival i Three Kingdom Tactics.

Za pokretanje Android igara na PC platformi bit će vam potrebno računalo s minimalno Windows 10 sustavom verzije 2004 (nije potreban Windows 11), namjenskom grafičkom karticom, najmanje 8-jezgreni procesor, 8 GB RAM-a i SSD s 20 GB slobodnog prostora. Također, hardverska virtualizacija mora biti uključena.

Ako želite znati kada će testiranje biti dostupno u vašoj regiji, trebate otići na službenu web stranicu Google Play Games i kliknuti na zeleni gumb “Uključi obavijesti”.

Piše: Marijan Živkovićpcchip.hr

24

Vezani članci

Back To Top
Search