Krenulo je testiranje Google Play aplikacije za PC

krenulo-je-testiranje-google-play-aplikacije-za-pc

Google je u prosincu prošle godine iznenadio gamere, kada je najavio da će Google Play Games stići na PC platformu. Google Play Games omogućuje igranje Android igara na računalima s Windowsom 10 ili novijim. Zanimljivo je to da Google nudi glatku sinkronizaciju između uređaja bez gubitka napretka, kao i Google Play Points, odnosno bodove koje zarađujete dok igrate igre na računalu.

Naravno, tu je i podrška za miš i tipkovnicu. Za sada je testiranje ograničeno na Hong Kong, Južnu Koreju i Tajvan, no proširenje u više regija očekuje se uskoro. Popis igara sadrži naslove kao što su: Mobile Legends, Summoners War, State of Survival i Three Kingdom Tactics.

Za pokretanje Android igara na PC platformi bit će vam potrebno računalo s minimalno Windows 10 sustavom verzije 2004 (nije potreban Windows 11), namjenskom grafičkom karticom, najmanje 8-jezgreni procesor, 8 GB RAM-a i SSD s 20 GB slobodnog prostora. Također, hardverska virtualizacija mora biti uključena.

Ako želite znati kada će testiranje biti dostupno u vašoj regiji, trebate otići na službenu web stranicu Google Play Games i kliknuti na zeleni gumb “Uključi obavijesti”.

Piše: Marijan Živkovićpcchip.hr

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top