Kupili ste premium Samsung telefon u 2023. godini? Ubrzo dobivate nove AI značajke!

kupili-ste-premium-samsung-telefon-u-2023.-godini?-ubrzo-dobivate-nove-ai-znacajke!

Tijekom objave impresivne nove Galaxy S24 serije Samsung je potvrdio da će stariji modeli telefona također dobiti nove Galaxy AI značajke u nadolazećim mjesecima.

Sada je konačno potvrđena informacija o kojim se točno modelima radi pa sve informacije donosimo u nastavku teksta.

Više uređaja uključeno

Korisnik @tarunvats33 je na svom X profilu podijelio objavu sa službene Samsungove web stranice.

Samsung officiall web app pic.twitter.com/J3vB0AqmtQ

— Tarun Vats (@tarunvats33) February 5, 2024

Sukladno predočenim informacijama, na Samsung flagship uređaje iz 2023. godine dolaze sljedeće AI značajke:

  • Circle to Search – Googleova pretraga sa zaokruživanjem
  • Live Translate
  • Photo Assist
  • Note Assist.

Uređaji na koje spomenute AI značajke dolaze su svi iz Galaxy S23 serije, Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5 te Galaxy Tab S9.

Ovdje se radi o četiri AI značajke u usporedbi s Galaxy S24 serijom koja ih ima više od deset.

Zasad se u ovom kontekstu ne spominju uređaji kao što su Galaxy S22 Ultra, Z Fold 4 ili još oni stariji poput Galaxy S21 serije. Dakle, korisnici koji su prošle godine kupili svoj premium Samsung uređaj svakako su profitirali te će moći isprobati neke od sjajnih AI alata.

Ubuduće bi se AI alati mogli plaćati

Vlasnici novih Samsungovih uređaja iz S24 serije imat će ekskluzivnu mogućnost korištenja drugih AI značajki kao što su „photo ambient wallpapers“ ili „transcript assist“. Isto tako je potrebno spomenuti kako period njihovog besplatnog korištenja neće zauvijek trajati jer bi se neki od najboljih AI alata mogli početi plaćati od 2025. godine.

Možemo navesti kako se „Circle to Search“ Googleova AI značajka koju smo naveli temelji na partnerstvu sa Samsungom pa postoji šansa da će biti dostupna i na nekim drugim uređajima osim onih iz S23 i S24 serije te Pixel uređaja.

Popis Samsungovih uređaja iz 2023. godine koji dobivaju AI značajke zasad je samo inicijalni pa lako može doći do nekih izmjena u budućnosti. Najprije se može očekivati dolazak još nekih AI alata kod uređaja iz Galaxy S23 serije i nadamo se da će se krug proširiti na neke starije uređaje.

Piše: Ervin Mičetićpcchip.hr

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top