Strateško partnerstvo Hitachija i Google Clouda

stratesko-partnerstvo-hitachija-i-google-clouda

Hitachi, vlasnik GlobalLogica, i Google Cloud najavili su višegodišnje partnerstvo za ubrzanje poslovnih inovacija i produktivnosti s generativnom umjetnom inteligencijom. Inače, GlobalLogic i Google Cloud surađuju već više od 15 godina.

Hitachi će osnovati novu poslovnu jedinicu usmjerenu na pomoć tvrtkama u rješavanju industrijskih izazova s Gemini modelima, Vertex AI i drugim tehnologijama u oblaku, a također će usvojiti Google Cloud AI za poboljšanje vlastitih proizvoda i usluga. Plan je da kroz to partnerstvo Hitachi dodatno ubrza rast svoje temeljne digitalne tvrtke Lumade, te da unaprijediti operativnu učinkovitost Hitachi grupe.

Pod vodstvom GlobalLogica, tvrtke će uspostaviti Hitachi Google Cloud Business Unit i Google Cloud Center of Excellence (CoE) kako bi brzo proširile Google Cloud tehnologiju na nove i postojeće poslovne korisnike.

Osim toga, Hitachi će surađivati s Google Cloudom kako bi u svoj GenAI Professional program obuke uvrstio obuku o Google Cloudovom GenAI-u. Program će osigurati velikim organizacijama pristup resursima potrebnim za temeljito poboljšanje načina na koji rade s umjetnom inteligencijom.

“Proširujući mogućnosti naših programera i jedinica za uspjeh kupaca s Google Cloud GenAI rješenjima, kao što su Vertex AI i Gemini modeli, Hitachi će moći bolje služiti potrebama svojih klijenata u različitim industrijama i u složenim domenama kao što su energija, mobilnost, proizvodnja i digitalne usluge”, rekao je Toshiaki Tokunaga, izvršni potpredsjednik i izvršni direktor u Hitachiju.

Izvršni direktor Google Clouda Thomas Kurian pojasnio je kako tvrtke za rješavanje složenih poslovnih izazova s generativnom umjetnom inteligencijom trebaju naprednu tehnologiju i tehničku stručnost kako bi je uspješno implementirali u svojim organizacijama.

Dodatna područja fokusa partnerstva uključivat i nova GenAI rješenja za modernizaciju softvera i usluge korisnicima. Naime, Hitachi će koristiti modele Gemini za izgradnju rješenja koja pomažu tvrtkama učinkovito modernizirati naslijeđene softverske sustave, a koristit će i AI Google Cloud Contact Center za pružanje učinkovitijeg i preciznijeg iskustva korisničke službe.

Na primjer, koristeći uslugu Google Cloud asistenta, predstavnici korisničke službe mogu dobiti pomoć u stvarnom vremenu i prijedlozima za rješavanje problema kako bi bili produktivniji i pružili bolju uslugu. Nova rješenja bit će kompatibilna s arhitekturom Platform of Platforms tvrtke GlobalLogic, koja je dizajnirana kako bi odgovorila na potrebe tvrtki koje ubrzano rade na digitalnoj transformaciji.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top