ABS se rebrendira kao Agility Beyond Space

abs-se-rebrendira-kao-agility-beyond-space

Satelitski operater ABS predstavio je novi identitet brenda za koji se kaže da odražava transformativnu novu fazu kompanije. Sa novim vlasništvom i novim upravljanjem od prošle godine i ambicioznom strateškom vizijom, ABS – Agility Beyond Space je spreman da podigne svoju ulogu na globalnoj sceni u satelitskoj industriji.

ABS – Agility Beyond Space kaže da je odlučan da prevaziđe svoju reputaciju pouzdanog partnera, nudeći raznovrsna svemirska i kopnena rješenja i usluge različitim ključnim vertikalama kao što su telekom / MNO, pomorstvo, energetika, rudarstvo, preduzeće, vlada i odbrana i emitovanje.

ABS razvija svoj fokus ka izgradnji strateških, dugoročnih odnosa, nudeći inovativne i fleksibilne poslovne modele prilagođene jedinstvenim potrebama svojih kupaca i partnera.

“Naša misija u ABS-u je da budemo pouzdani partner po izboru za sigurna i pouzdana satelitska rešenja. Sa našom osveženom vizijom i svrhom, repozicioniramo se kako bismo se uskladili sa novim strateškim pravcima, globalnim dometom i nepokolebljivom posvećenošću našim klijentima,” rekao je Amit Somani, izvršni direktor ABS-a. “Naše osnovne vrednosti agilnosti, poverenja, poštovanja i fokusa podupiru našu posvećenost izvrsnosti i zadovoljstvu kupaca. Posvećeni smo prevazilaženju očekivanja u svemu što radimo – ne moramo biti najveći, ali svakako možemo biti najbolji.”

“Ovo transformativno putovanje ilustruje osveženje brenda koje uvodi savremeno novo brendiranje kako bi odgovaralo našoj dugoročnoj viziji i ojačalo našu posvećenost pružanju nenadmašne vrednosti i kvaliteta našim kupcima,” navodi se u saopštenju.

ABS upravlja flotom satelita; ABS-2, ABS-2A, ABS-3A, ABS-4/Mobisat-1 i ABS-6. Satelitska flota pokriva Ameriku, Afriku, Azijsko-pacifički region, Evropu, Bliski istok i CIS. ABS ima kancelarije u SAD i Aziji sa sedištem u Dubaiju, UAE.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top