ABS se rebrendira kao Agility Beyond Space

0
abs-se-rebrendira-kao-agility-beyond-space
ABS se rebrendira kao Agility Beyond Space

Satelitski operater ABS predstavio je novi identitet brenda za koji se kaže da odražava transformativnu novu fazu kompanije. Sa novim vlasništvom i novim upravljanjem od prošle godine i ambicioznom strateškom vizijom, ABS – Agility Beyond Space je spreman da podigne svoju ulogu na globalnoj sceni u satelitskoj industriji.

ABS – Agility Beyond Space kaže da je odlučan da prevaziđe svoju reputaciju pouzdanog partnera, nudeći raznovrsna svemirska i kopnena rješenja i usluge različitim ključnim vertikalama kao što su telekom / MNO, pomorstvo, energetika, rudarstvo, preduzeće, vlada i odbrana i emitovanje.ABS razvija svoj fokus ka izgradnji strateških, dugoročnih odnosa, nudeći inovativne i fleksibilne poslovne modele prilagođene jedinstvenim potrebama svojih kupaca i partnera.

“Naša misija u ABS-u je da budemo pouzdani partner po izboru za sigurna i pouzdana satelitska rešenja. Sa našom osveženom vizijom i svrhom, repozicioniramo se kako bismo se uskladili sa novim strateškim pravcima, globalnim dometom i nepokolebljivom posvećenošću našim klijentima,” rekao je Amit Somani, izvršni direktor ABS-a. “Naše osnovne vrednosti agilnosti, poverenja, poštovanja i fokusa podupiru našu posvećenost izvrsnosti i zadovoljstvu kupaca. Posvećeni smo prevazilaženju očekivanja u svemu što radimo – ne moramo biti najveći, ali svakako možemo biti najbolji.”

“Ovo transformativno putovanje ilustruje osveženje brenda koje uvodi savremeno novo brendiranje kako bi odgovaralo našoj dugoročnoj viziji i ojačalo našu posvećenost pružanju nenadmašne vrednosti i kvaliteta našim kupcima,” navodi se u saopštenju.

ABS upravlja flotom satelita; ABS-2, ABS-2A, ABS-3A, ABS-4/Mobisat-1 i ABS-6. Satelitska flota pokriva Ameriku, Afriku, Azijsko-pacifički region, Evropu, Bliski istok i CIS. ABS ima kancelarije u SAD i Aziji sa sedištem u Dubaiju, UAE.