ANGA COM 2022 već sa velikim brojem izlagača

anga-com-2022-vec-sa-velikim-brojem-izlagaca

Andrija Jovićević

ANGA COM 2022, vodeća europski nsajam i konferencija za broadband, televiziju i internet, uskoro će se sjajno vratiti od 10. do 12. svibnja 2022. u Kölnu / Njemačka. Tri mjeseca prije početka, bruto izložbeni prostor za prvih 300 izlagača je već više od 20.000 četvornih metara. Zbog raznih proširenja štandova, ukupni prostor europskih i sjevernoameričkih izlagača već je na razini posljednjeg sajma ANGA COM održanog 2019. godine.

Ova stakna nije nimalo utjecala na smanjenje interesa izlagača, već je stvorila još veći interes da se izlože noviteti i smjerovi u proizvodnji. Jednostavno ako želite ponuditi svoju proizvodnju u Europi onda je ovo najbitniji sajam na kojem jednostavno morate sudjelovati na bilo koji način. Također ako želite biti u koraku sa novostima, vidjeti što donosi buduće vrijememorate biti na sajmu da znate koje proizvode možete ponuditi svojim klijentima. Slijedeći vrlo bitan dio je konferencija koje je uvijek vrlo atraktivna sa svojim sudionicima na kojima možete vrlo mnogo saznati i naućiti.

• Izložba i konferencija za broadband, televiziju i internet od 10. do 12. svibnja 2022. u Kölnu / Njemačka
• Izložbeni prostor već preko 20.000 m2 – još uvijek moguća rezervacija štandova
• Razgovori na vrhu s Deutsche Glasfaser, Deutsche Telekom, freenet, Liberty Global, M-net, NetCologne, TDC, Tele Columbus, Telefónica i Vodafone
• Trgovina ulaznicama na www.angacom.de

 

 

 

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top