Canoe, DIRECTV i DISH proširuju adresibilno oglašavanje na satelit

0
canoe,-directv-i-dish-prosiruju-adresibilno-oglasavanje-na-satelit
Canoe, DIRECTV i DISH proširuju adresibilno oglašavanje na satelit

Canoe sarađuje sa DIRECTV oglašavanjem i DISH medijima kako bi proširio adresibilni otisak oglašavanja na satelit

  • AMC Networks i Warner Brothers Discovery su lansirni partneri za adresibilno omogućavanje.
  • Ekspanzija označava stvaranje najvećeg agregiranog adresibilnog oglašivačkog otiska u SAD-u za nacionalne programere.

Canoe Ventures, kompanija za tehnologiju oglašavanja i usluge, danas je objavila da se udružila sa DIRECTV Advertising i DISH Media kako bi proširila svoj adresibilni reklamni otisak na satelitska domaćinstva.AMC Networks i Warner Brothers Discovery potpisali su ugovor kao inauguralni partneri kako bi predstavili ovu novu mogućnost koja integriše satelitska domaćinstva u adresibilno reklamno rešenje kompanije Canoe.

Canoe sada omogućava nacionalnim programerima pristup najvećem, zbirnom, adresibilnom oglašivačkom otisku u SAD-u, sa više od 54 miliona domova.

Tehnologije i mogućnosti koje proizilaze iz ove integracije pružaju nekoliko ključnih industrijskih prednosti nacionalnim programerima, uglavnom obim, efikasnost i pojednostavljeniji tok rada kampanje. Radeći u partnerstvu sa Canoe, DIRECTV Advertising i DISH Media, programeri sada mogu neprimjetno proširiti svoje kampanje i operativne procese toka posla – obuhvatajući publiku onboarding, upravljanje kampanjama, unos narudžbe i izvještavanje – na pojednostavljeniji način, što rezultira jedinstvenom i lakšom metodologijom navigacije kroz različite interfejse, sisteme i tehnologije za izvršavanje adresabilnog TV-a.

Osnovne karakteristike ove integracije uključuju:

  • Nacionalni programeri sada mogu da pokrenu Canoe adresabilne kampanje na linearnom i video na zahtev (VOD) inventar preko ukupnog otiska koji obuhvata satelit i kablovsku.
  • U duhu jednostavnosti, Canoe-ov jedinstveni tok posla omogućava programerima da izgrade publiku, predstave kreativce i definišu parametre kampanje jednom, smanjujući i eliminišući viškove i neefikasnosti u tom procesu. Canoe osigurava da sve krajnje tačke dobiju potrebna sredstva i uputstva za uspešno pokretanje i sprovođenje kampanje.
  • Canoe sada sarađuje sa novom kompanijom Invidi, Invidi, kako bi kreirao integraciju koja omogućava programerima da lako izvrše adresibilne reklamne kampanje u svim višekanalnim distributerima video programiranja (MVPD) u SAD-u odjednom.

“U zamršenom svetu MVPD-a, svaka krajnja tačka ima različite, a ponekad i složene nijanse. Uzbuđeni smo što ćemo se udružiti sa DIRECTV Advertising i DISH Media kako bismo osnažili programere da pokrenu adresibilne reklamne kampanje na pojednostavljeniji način, sa još većom efikasnošću i jednostavnošću, u današnjem fragmentiranom i komplikovanom TV okruženju oglasa,” rekao je David Porter, izvršni direktor Canoe Ventures-a.

“Pozdravljamo Canoe što je pomogao da se poveća obim u adresibilnom reklamnom prostoru,” rekao je Tim Myers, šef za strategiju, proizvode i partnerstva preduzeća u DISH Media. “Dodavanje satelitskih domaćinstava znači da programeri sada mogu ponuditi istinsko nacionalno adresibilno rješenje sa jedinstvenim tokom rada, pružajući veću vrijednost i doseg za trgovce.”

“Bilo da je vaš cilj da smanjite otpad, upravljate učestalošću ili proširite domet, nema sumnje da adresibilno oglašavanje funkcioniše,” rekao je Matt Van Houten, SVP, Product, Business Development u DIRECTV Advertising. “Radujemo se novom partnerstvu sa kompanijom Canoe, koja će programerima obezbediti više zaliha i domaćinstava, što će dovesti do veće vrednosti, obima i posezanja za trgovcima.”