skip to Main Content
Dizi se širi na UAE
Dizi-se-siri-na-uae

SPI/FilmBox, je pokrenuo Dizi na du-ovoj TV platformi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima ( UAE) u saradnji sa kompanijom za upravljanje licenciranjem sadržaja, SAWA Rights Management (SRM).

SPI-jev dugogodišnji partner i jedan od vodećih pružatelja telekomunikacijskih usluga u UAE , du će ponuditi SPI-jev vrhunski turski dramski centar Dizi u paketu “Arabic Essential”.

Komentirajući razvoj, Murat Muratoglu, šef distribucije u SPI International, rekao je: “Turske serije su posljednjih godina postale globalni fenomen i izuzetno su popularne na Bliskom istoku. Apsolutno nam je zadovoljstvo učiniti zadivljujući svijet Dizija dostupnim većem broju domaćinstava u UAE sa du kroz naše partnerstvo sa SAWA-om.”

Ali Ajouz, izvršni direktor UAE- baziran na SAWA Rights Management, dodao je: „Još jednom smo oduševljeni što našim klijentima platforme širom Bliskog istoka donosimo priliku da dodaju Dizi, TV kanal vrhunskog kvaliteta i zabavom koji će zadovoljiti i najzahtjevnije TV gledaoce . Pored dodavanja Dizija u du-ov Essential-Arapic paket, radimo naporno da Dizi dodamo na što više platformi.”

48

Vezani članci

Back To Top
Search