Fix&Foxi TV stiže na DISH u Meksiku

fix&foxi-tv-stize-na-dish-u-meksiku

Nemačka medijska kompanija Your Family Entertainment (YFE) nastavlja svoju međunarodnu ekspanziju kroz partnerstvo sa meksičkim satelitskim i pay-TV provajderom DISH.

YFE-ov pay-TV kanal Fix&Foxi TV sada je dostupan na španskom jeziku na digitalnoj platformi mvshub, omogućavajući deci i porodicama u Meksiku pristup asortimanu zabavnih i edukativnih sadržaja kompanije.

YFE je takođe proširio saradnju sa MBC grupom. Saudijska medijska kompanija osigurala prava za novu animiranu seriju Shaqova garaža. Inspirisana životom košarkaške legende Šakila O’Nila, serija se fokusira na vrednosti kao što su prijateljstvo, timski rad i samopouzdanje.

Sporazum daje MBC Grupi ekskluzivna prva prava za emitovanje televizijskih i striming servisa na Bliskom istoku i u Severnoj Africi na engleskom i arapskom jeziku. Seriju je u Hollywoodu producirao Kartoon Studios, strateški partner YFE-a.

“Proširenje naših partnerstava sa vodećim igračima u MENA regionu i Meksiku ilustruje našu kontinuiranu posvećenost i uspeh u tome da prvoklasna zabava prilagođena deci bude dostupna širom sveta,” rekao je Bernd Vendeln, izvršni direktor YFE-a. “Ovi koraci dodatno jačaju našu poziciju globalnog pružaoca dečije i porodične zabave. Takođe ostajemo verni našoj misiji obogaćivanja porodica širom sveta visokokvalitetnim, vrednosno orijentisanim sadržajem.”

Broadband TV News ekskluzivno razgovara sa Erwanom Luherneom, MD SPI Internationala, o kompaniji i njenim planovima za budućnost.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top