skip to Main Content
Gilat putuje vozom vrednim više miliona dolara
Gilat-putuje-vozom-vrednim-vise-miliona-dolara

Gilat Satellite Networks je dobio ugovor vredan “više miliona dolara” za snabdevanje i opremanje za proširenje kontinuiranih satelitskih usluga na vozovima u azijsko-pacifičkom regionu (iako ne precizira tačno gde).

Širom sveta, Gilat-ove ER7000 antene su uspešno raspoređene da osnaže SATCOM On-The-Move aplikacije. Pružaju pouzdanu širokopojasnu povezanost visokih performansi za vozila i železnička putovanja, maksimizirajući propusnost sa visokom efikasnošću u sistemu niskog profila sa minimalnom veličinom i težinom. Ove karakteristike čine ER7000 idealnim za ove aplikacije, omogućavajući širokopojasnu satelitsku komunikaciju u realnom vremenu za prenos videa, glasa i podataka,” rekao je Gilat.

Za mnoge aplikacije, SATCOM u pokretu je jedini izbor za pouzdanu, kontinuiranu i brzu širokopojasnu povezanost. Ovaj projekat je odličan primer kako se Gilat antenski sistemi mogu koristiti za bolje upravljanje složenim transportnim mrežama, kao i pouzdanu internet pokrivenost putnicima,” rekao je Amir Jafe, potpredsednik / Mobilnost i globalni računi u Gilatu. “Uzbuđeni smo zbog mogućnosti da radimo na još ovakvih projekata koji će biti realizovani u budućnosti.”

65

Vezani članci

Back To Top
Search