Grupa Canal+ namjerava preuzeti potpunu kontrolu nad MultiChoiceom

RANDBURG — Dioničari ovim putem savjetuju da je MultiChoice primio pismo od francuske medijske kompanije, Groupe Canal+ SA, u kojem se navodi njegova neobavezujuća namjera visokog nivoa da stekne preostale obične dionice u MultiChoiceu koje trenutno ne posjeduje, isključujući bilo kakve dionice trezora, uz očekivanu novčanu naknadu od ZAR 105,00 po običnoj dionici MultiChoicea. Odbor MultiChoice (“Board”) će ažurirati akcionare ukoliko dođe do daljih dešavanja. U skladu s tim, akcionarima se savetuje da budu oprezni prilikom poslovanja sa hartijama od vrednosti Grupe dok se ne objavi dalja objava.

Odbor prihvata odgovornost za informacije sadržane u ovoj najavi koje se odnose na MultiChoice i potvrđuje da su, prema najboljem znanju i uverenju, informacije sadržane u ovoj najavi tačne i da nije izostavljeno ništa što će verovatno uticati na važnost informacija.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top