HD Austria postaje Canal+

Od 4. juna ove godine medijska grupa Canal+ je spojila televiziju i streaming pod jednim brendom u Austriji kroz spajanje sa HD Austria. Svi paketi postojeće pay TV usluge se automatski prenose na Canal+ . Svaki korisnik će dobiti informativnu e-poštu s detaljnim promjenama u svom paketu.

U aplikaciji HD Austria pojavit će se prozor koji će vas preusmjeriti na novu aplikaciju. Na osnovu toga, korisnik HD Austria streaminga znat će da je premješten na Canal+. Canal+ nudi streaming u svom najboljem izdanju. Programska ponuda uključuje preko 80 HD kanala, uključujući UHD, sve austrijske kanale, preko 40 premium kanala i vlastiti linearni kanal Canal+ First sa filmovima i serijama. Od jeseni će emiter nuditi i fudbal i Canal+ streaming platformu .

Posebna atrakcija je to što će od sezone 2024/25 biti moguće pratiti mnoge utakmice vrhunskih fudbalskih klubova uživo u Canal+ Kombi paketima (trenutno po promotivnoj cijeni od 7,50 € mjesečno) ili Canal+ Total (12,50 € mjesečno). Pretplata u pola cijene vrijedi 6 mjeseci uz ugovor na godinu dana. Platforma Canal+ Austria (ranije HD Austria) također je dostupna na satelitskom sistemu Astra 19.2°E. Svi prijemnici, tehnički parametri kanala i sistemi uslovnog pristupa (Irdeto, Viaccess Orca) su sačuvani. Detaljnu listu dostupnih plaćenih i besplatnih kanala možete preuzeti u PDF-u na web stranici https://www.canalplus.at klikom na karticu “Kundenservice” i odlaskom na odjeljak “Senderliste”.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top