Intelsat je partner sa Hungaro DigiTel-om

intelsat-je-partner-sa-hungaro-digitel-om

Intelsat je potpisao ugovor sa Hungaro DigiTel-om kako bi pomogao kompaniji u širenju usluga distribucije digitalne televizije za TV2 Mađarska.

Hungaro DigiTel će distribuirati 14 dodatni TV kanali u Mađarskoj i susjednim zemljama.

Oni će iskoristiti Intelsat-ovo 1-zapadno satelitsko susjedstvo iznad Mađarske i Centralna Evropa kako bi se omogućio pristup milionima gledalaca.Komentirajući razvoj, Rhys Morgan, regionalni potpredsjednik i generalni menadžer za Afriku, Evropu i Bliski istok u Intelsatu , rekao je: „Naši video kvartovi i platforme omogućavaju našim korisnicima i njihovim korisnicima emitovanja da maksimiziraju gledanost isporukom ciljanog sadržaja pravoj publici.

“Ponosni smo što smo izabrani kao izabrani partner za Hungaro DigiTel da ih podrži u pokretanju i isporuci TV2 kanala za 1,8 miliona mađarskih gledalaca koje su dostigle snažna pokrivenost našeg 1-zapadnog susjedstva.”

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top