Mandarin TV startovao FTA na 9E

mandarin-tv-startovao-fta-na-9e

Mandarin TV  pokrenuo je besplatnu satelitsku distribuciju širom Evrope. Emitovanje kanala ide nekodirano (FTA) na satelitu Eutelsat 9E u MPEG-4/H.264 kodeku i SD rezoluciji.Mandarin TV je prvi francusko-azijski televizijski kanal u Francuskoj, odobren od strane lokalnog regulatornog tela CSA.Kanal ima pokrivenost širom zemlje i dostupan je na telekomunikacionim mrežama Bouygues, Free, Orange i SFR. Prema istraživanju MediaMeteria iz maja 2019., 8% ispitanika, ili oko 2,3 miliona ljudi, znalo je i gledalo Mandarin TV tada.

Program stanice uključuje vesti iz celog sveta na francuskom i kineskom jeziku, dokumente i izveštaje koji se fokusiraju na razvoj događaja, ekonomske i društvene promene u Kini, te uslove rada i života Kineza u drugim zemljama. Emituje serije i filmove kao deo svoje zabave. Cilj distribucije sadržaja je promoviranje kulturne razmene i saradnje između Kine i Evrope. Tehnički parametri – Mandarin TV:  Eutelsat 9B (9°E), freq. 11,823/H, R 27500,FEC 3/4,DVB-S/QPSK,FTA

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top