Skip to content

Njemački Sport1 bez prava na Svjetsko prvenstvo u hokeju i Hokejašku Ligu prvaka

sport1_ohne_claim

Direktni prijenosi Svjetskog kupa u hokeju na ledu i Lige prvaka u hokeju na ledu dostupni su već dugi niz godina u besplatnom ( FTA ) njemačkom sportskom programu Sport1. Ali to će se vjerovatno uskoro promijeniti.

Od 2024. godine operater online sportske platforme Sportdeutschland.TV imat će ekskluzivna prava na Svjetsko prvenstvo u hokeju i Ligu prvaka u hokeju.

DOSB New Media GmbH, operater platforme Sportdeutschland.TV, zaključio je odgovarajući dugoročni ugovor sa Infront Sports und Media AG. Ugovor uključuje i ekskluzivna prava na Hokejašku Ligu prvaka, Svjetsko prvenstvo u hokeju – Divizija 1 i sve utakmice čuvenog Spengler kupa.

Ove godine Svjetsko prvenstvo u hokeju i dalje će biti na Sport1 Deutschland. Nije isključeno da će operater Sportdeutschland.TV zaključiti podlicencu za emitovanje odabranih emisija na besplatnom programu. To bi mogao biti njemački Sport1.

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept