Promjena u DTH paketu A1: Kreator TV postaje GP1

KREATOR TV – jedini specijalizirani motorsport medij u centralnoj Europi mijenja ime i postaje GP1! Nakon više od deset godina od svog pokretanja ime Kreator TV odlazi u povijest te se zbog ekspanzije na druga tržišta mijenja u GP1.

GP1 je specijalizirani medij za motorsport. Osnovan je kao Kreator F1 2011. isključivo za prijenose Formule 1 da bi 2013. proširio svoj sadržaj na cjelokupni motorsport. Jačanjem vlastitih produkcijskih kapaciteta u 2020. GP1 je počeo brži rast i otvaranje novih tržišta. Danas je prisutan u gotovo svim kabelskim i IPTV operaterima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini s
dosegom od preko tri milijuna gledatelja, a od ovog prošle godine krenuo je i GP1 Slovenija na slovenskom jeziku koji može pratiti preko 690.000 gledatelja.

Uz televizijske kanale GP1 čini i GP1.hr portal koji je od 2011. do danas ostvario rezultat od preko pet milijuna jedinstvenih posjetitelja, 87,5 milijuna pregleda stranica te s prosječnim trajanjem sesije od čak 2.49 min!

GP1 ima vlastite proizvodne kapacitete u vidu produkcijsko-distribucijskog TV centra u Jastrebarskom (Hrvatska), TV centra u Ljubljani (Slovenija), vlastite flote reportažnih kola za 4K produkciju i ostalih resursa. Posebna snaga GP1 su ljudi koji su odradili tisuće zahtjevnih televizijskih prijenosa (Formula 1, Moto GP, Volvo Ocean Race…), a u posljednje dvije godine GP1 je odradio vlastite prijenose utrka s najpoznatijih trkaćih staza svijeta poput Brands Hatcha, Hungaroringa, Valencije, Vallelunge, Slovakia Ringa, Brna, Automotodroma Most i mnogih drugih.

Kroz GP1 prošle su brojne svjetske zvijezde poput Lewisa Hamiltona, Nice Rosberga, Jacquesa Villeneuvea, Jeana Todta, Tima Gajsera, Valentina Rossija, Kena Blocka, Pettera Solberga i drugih s kojima su odrađeni mnogi ekskluzivni intervjui. Novinari GP1 akreditirani su za utrke F1, MotoGP, MX GP i ostale svjetske serije. GP1 ima ekskluzivne ugovore za NASCAR Whelen Euro Series, MXGP, ESET CUP i brojne druge atraktivne serije!

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top