skip to Main Content
Promjena u DTH paketu A1: Kreator TV postaje GP1

KREATOR TV – jedini specijalizirani motorsport medij u centralnoj Europi mijenja ime i postaje GP1! Nakon više od deset godina od svog pokretanja ime Kreator TV odlazi u povijest te se zbog ekspanzije na druga tržišta mijenja u GP1.

GP1 je specijalizirani medij za motorsport. Osnovan je kao Kreator F1 2011. isključivo za prijenose Formule 1 da bi 2013. proširio svoj sadržaj na cjelokupni motorsport. Jačanjem vlastitih produkcijskih kapaciteta u 2020. GP1 je počeo brži rast i otvaranje novih tržišta. Danas je prisutan u gotovo svim kabelskim i IPTV operaterima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini s
dosegom od preko tri milijuna gledatelja, a od ovog prošle godine krenuo je i GP1 Slovenija na slovenskom jeziku koji može pratiti preko 690.000 gledatelja.

Uz televizijske kanale GP1 čini i GP1.hr portal koji je od 2011. do danas ostvario rezultat od preko pet milijuna jedinstvenih posjetitelja, 87,5 milijuna pregleda stranica te s prosječnim trajanjem sesije od čak 2.49 min!

GP1 ima vlastite proizvodne kapacitete u vidu produkcijsko-distribucijskog TV centra u Jastrebarskom (Hrvatska), TV centra u Ljubljani (Slovenija), vlastite flote reportažnih kola za 4K produkciju i ostalih resursa. Posebna snaga GP1 su ljudi koji su odradili tisuće zahtjevnih televizijskih prijenosa (Formula 1, Moto GP, Volvo Ocean Race…), a u posljednje dvije godine GP1 je odradio vlastite prijenose utrka s najpoznatijih trkaćih staza svijeta poput Brands Hatcha, Hungaroringa, Valencije, Vallelunge, Slovakia Ringa, Brna, Automotodroma Most i mnogih drugih.

Kroz GP1 prošle su brojne svjetske zvijezde poput Lewisa Hamiltona, Nice Rosberga, Jacquesa Villeneuvea, Jeana Todta, Tima Gajsera, Valentina Rossija, Kena Blocka, Pettera Solberga i drugih s kojima su odrađeni mnogi ekskluzivni intervjui. Novinari GP1 akreditirani su za utrke F1, MotoGP, MX GP i ostale svjetske serije. GP1 ima ekskluzivne ugovore za NASCAR Whelen Euro Series, MXGP, ESET CUP i brojne druge atraktivne serije!

11

Vezani članci

Türksat 8K ponovo emituje

Türksat 8K ponovo emituje

Nakon nekog vremena, turski satelitski operater Türksat nastavio je s radom demo kanala u Ultra HD rezoluciji u 8K formatu....

Back To Top
Search