Saradnja sa Nacionalnom fudbalskom ligom

0
saradnja-sa-nacionalnom-fudbalskom-ligom
Saradnja sa Nacionalnom fudbalskom ligom

SES je obnovio partnerstvo sa Nacionalnom fudbalskom ligom (NFL) kako bi isporučio sadržaj igre za preko 35 partnera širom Evrope, Azije, Severne i Južne Amerike.Da bi ispunio zahteve NFL-a, SES je ponudio kombinaciju transportnog protokola zasnovanog na IP-u (SRT) i njegove globalne satelitske flote za isporuku svih sadržaja igara. To je uključivalo dodavanje nedavno pokrenute platforme za orkestraciju sadržaja, SES SCORE-a i nove SES-ove Astra 1 Sports platforme u Evropi, sa obnovljenim primarnim satelitskim kapacitetom za Ameriku (SES-14) i Aziju za distribuciju preko 150 predstojećih igara sa opcijom dodavanja još igara u budućnosti. SES sarađuje sa NFL-om od 2005. godine, a danas nudi pet istovremenih feedova za NFL igre širom svoje globalne mreže za isporuku sadržaja, sa mogućnošću proširenja na 14 feedova ako je potrebno.

Michele Gosetti, šef prodaje, sporta i događaja u kompaniji SES, rekao je: “Oduševljeni smo što nastavljamo naše partnerstvo sa NFL-om dok ponovo veruju u naš hibridni model isporuke, koristeći našu satelitsku mrežu uparenu sa širokom zemaljskom infrastrukturom.
“Our track record with the NFL spans nearly 20 years, and as the league expands into more international markets, we have both infrastructure and innovative video capabilities to meet their needs today and in the future”.

Jeffrey Lombardi, viši direktor međunarodnih proizvodnih operacija u NFL-u, dodao je: “NFL je posvećen dosezanju većeg broja fanova širom svijeta kroz događaje uživo i proširene angažmane emitiranja, uključujući NFL International Series, te čineći naše igre i sadržaj dostupnim u više zemalja putem rastućeg ekosistema tehnologija emitiranja.

“Zahvaljujući snažnom hibridnom modelu isporuke koji nam SES nudi, u mogućnosti smo pružiti sadržaj igre većem broju ljudi i mjesta širom svijeta kvalitetom i pouzdanošću koja osigurava ugodno navijačko iskustvo”.

Ovaj projekat dolazi u vreme kada raste globalno interesovanje za NFL, sa milionima navijača koji se protežu u nekoliko zemalja širom sveta. SES obezbeđuje satelitski sportski sadržaj za najveće i najprestižnije svetske jednodnevne i višednevne sportske događaje, emitujući više od 700 sati vrhunskih sportskih i događaja uživo svakog dana.

Broadband TV News ekskluzivno razgovara sa Erwanom Luherneom, MD SPI Internationala, o kompaniji i njenim planovima za budućnost.