skip to Main Content
SES, CANAL+ sa proširenim ugovorom o kopnenim uslugama
Ses,-canal+-sa-prosirenim-ugovorom-o-kopnenim-uslugama

Uz nove uplink usluge dizajnirane da osiguraju optimalno iskustvo gledanja za publiku širom Evrope, satelitski operateri SES i CANAL+ proširili su svoje partnerstvo sa dugoročnim ugovorom o uplink uslugama za francuski pay-TV kanal buket na 19.2 stepena istočno.SES i CANAL+ su partneri od 1995, sa CANAL+ koji koristi transpondere na tri orbitalne pozicije: 100.2 stepena istočno, 23.5 stepeni istočno i 22 stepeni zapadno. Trenutni sporazum o satelitskom kapacitetu između SES-a i CANAL+ predviđa da SES sateliti isporučuju premium sadržaj za više od milion pretplatnika širom Evrope i Afrike do kraja decenije.

Novi sporazum naglašava važnost i zajedničku vrijednost pružanja vrhunskih i neprekidnih iskustava gledanja pretplatnicima CANAL+. Sporazum će uključivati usluge isporučene iz dva teleporta u Betzdorfu, Luksemburg, a počevši od 2023, Münchena, Njemačka.

“Kombinacija SES-ovih zemaljskih i satelitskih mrežnih usluga pruža najmoćniju, najotporniju i najdalekosežniju mrežu za distribuciju sadržaja na svijetu,” rekao je Deepak Mathur, izvršni potpredsjednik globalne video prodaje u SES-u. Oduševljeni smo što je jedan od naših najdugovečnijih partnera, CANAL+, nastavio da veruje u našu nenadmašnu sposobnost emitovanja SD, HD i UHD sadržaja svojim pretplatnicima.

“Na CANAL+, ponosni smo na isporuku vrhunskog sadržaja i najkvalitetnijih video iskustava našim pretplatnicima širom sveta. Proširujući naše partnerstvo sa SES-om na zemaljske usluge, osiguravamo da na najpouzdaniji način dopremo do najšire moguće publike,” dodao je Philippe Rivas, direktor distribucije u CANAL+ Group.

120

Vezani članci

nilesat-objavio-dividendu

Nilesat objavio dividendu

Satelitski operater Nilesat sa sjedištem u Kairu objavio je isplatu novčane dividende u iznosu od 0,45 dolara po dionici. Isplata...

Back To Top
Search