SES, CANAL+ sa proširenim ugovorom o kopnenim uslugama

ses,-canal+-sa-prosirenim-ugovorom-o-kopnenim-uslugama

Uz nove uplink usluge dizajnirane da osiguraju optimalno iskustvo gledanja za publiku širom Evrope, satelitski operateri SES i CANAL+ proširili su svoje partnerstvo sa dugoročnim ugovorom o uplink uslugama za francuski pay-TV kanal buket na 19.2 stepena istočno.SES i CANAL+ su partneri od 1995, sa CANAL+ koji koristi transpondere na tri orbitalne pozicije: 100.2 stepena istočno, 23.5 stepeni istočno i 22 stepeni zapadno. Trenutni sporazum o satelitskom kapacitetu između SES-a i CANAL+ predviđa da SES sateliti isporučuju premium sadržaj za više od milion pretplatnika širom Evrope i Afrike do kraja decenije.

Novi sporazum naglašava važnost i zajedničku vrijednost pružanja vrhunskih i neprekidnih iskustava gledanja pretplatnicima CANAL+. Sporazum će uključivati usluge isporučene iz dva teleporta u Betzdorfu, Luksemburg, a počevši od 2023, Münchena, Njemačka.

“Kombinacija SES-ovih zemaljskih i satelitskih mrežnih usluga pruža najmoćniju, najotporniju i najdalekosežniju mrežu za distribuciju sadržaja na svijetu,” rekao je Deepak Mathur, izvršni potpredsjednik globalne video prodaje u SES-u. Oduševljeni smo što je jedan od naših najdugovečnijih partnera, CANAL+, nastavio da veruje u našu nenadmašnu sposobnost emitovanja SD, HD i UHD sadržaja svojim pretplatnicima.

“Na CANAL+, ponosni smo na isporuku vrhunskog sadržaja i najkvalitetnijih video iskustava našim pretplatnicima širom sveta. Proširujući naše partnerstvo sa SES-om na zemaljske usluge, osiguravamo da na najpouzdaniji način dopremo do najšire moguće publike,” dodao je Philippe Rivas, direktor distribucije u CANAL+ Group.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top