skip to Main Content
Sky Sports će emitovati Formulu 1 u HDR-u

Sky Sports će po prvi put prikazati novu sezonu Formule 1 u HDR formatu. Emiter kaže da je ovo posljednja faza u pretvaranju HDR-a u novi standard.

Od avgusta 2021. pokrivanje Premijer lige se emituje u HDR-u, kao i serijal Sky Max uključujući Breeders and Bloods i oko 100 filmova Sky Cinema.

“Drago nam je što možemo oživjeti sezonu Formule 1 2022. na način na koji navijači do sada nisu iskusili. Zadivljujući kvalitet slike koji se nudi kroz HDR učinit će gledanje nove sezone Formule 1 još uzbudljivijim i upečatljivijim nego ikad”, rekao je Jonathan Licht, generalni direktor Sky Sportsa.

Akcija počinje u petak, 18. meča sa Sky Sports F1 koji će pratiti sve akcije uživo od Međunarodnog staza u Bahreinu, od prvog treninga u petak do nedjeljnog Grand Prixa otvaranja sezone.

Stručnjaci Sky Sports F1 Martin Brundle, Damon Hill, Naomi Schiff, Ted Kravitz, Natalie Pinkham, David Croft i Simon Lazenby će svi biti u Bahreinu i donijeti fanovima analizu i uvid.

69

Vezani članci

Türksat 8K ponovo emituje

Türksat 8K ponovo emituje

Nakon nekog vremena, turski satelitski operater Türksat nastavio je s radom demo kanala u Ultra HD rezoluciji u 8K formatu....

Back To Top
Search