Skip to content

Sun TV sarađuje sa MEASAT za globalnu distribuciju kanala

suntv

KUALA LUMPUR — MEASAT Global Berhad (“MEASAT”) – Malezijski vodeći provajder satelitskih rješenja, potpisao je ugovor sa Sun TV Network Limited (“Sun TV”), jednim od najvećih indijskih medijskih konglomerata, kako bi podržao distribuciju 37 TV kanala putem satelita MEASAT-3d. Ovi kanali će se emitovati na sedam jezika, dostići će preko 140 miliona domaćinstava u Indiji i proširiti se na publiku u azijsko-pacifičkom regionu, Evropi i Africi.

“MEASAT je počastvovan što je izabran od strane Sun TV-a za distribuciju svojih kanala u više regiona, pojačavajući našu poziciju omiljenog partnera za emitovanje u Aziji. Sa najsavremenijim MEASAT-3d satelitom na 91,5°E hotslotu, spremni smo da isporučimo visokokvalitetne, pouzdane usluge prenosa za jedan od najboljih indijskih emitera. Ova saradnja jača MEASAT-ovo industrijsko prisustvo i priznanje u Indiji, omogućavajući nam da proširimo naše usluge kako bismo zadovoljili zahteve kupaca,” rekao je Ganendra Selvaraj, glavni komercijalni direktor MEASAT-a.

S Kannan, glavni tehnološki direktor Sun TV-a, dodao je: “Drago nam je što smo partneri sa MEASAT za satelitsku distribuciju kako bismo došli do naše publike na globalnom nivou, uključujući i najudaljenije lokacije. Fleksibilnost, širok portfolio rešenja i širok domet čine ih idealnim partnerom za obezbeđivanje isporuke sadržaja. Radujemo se što ćemo istražiti dalje mogućnosti sa MEASAT kako bismo poboljšali našu ponudu.”

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept