Skip to content

United media odlučila: Novi nedjeljnik zvaće se – „Radar“!

united-media

Nakon javnog poziva i konkursa otvorenog za sve čitaoce, United media je, tokom januara, primila više od 5.000 mejlova sa prijedlozima imena novog nedjeljnika.

Među njima bilo je mnogo onih koji su dostojno reprezentovali važnost slobodne reči u neslobodnom društvu. Građani su pokazali da im je stalo do projekta koji United Media pokreće i da očekuju da novi nedjeljnik, koji će se uskoro naći pred čitaocima, bude njihov – „Radar“. I dobili su politički nedeljnik „Radar“, koji će biti hrabar u izboru tema, precizan u posmatranju i analizi, oštar i pravedan u kritici.

United media i redakcija „Radara“ zahvaljuju na ogromnom interesovanju i povjerenju koje im je ukazano. Čitateljke koje su predložile ime nedjeljnika koje je prihvaćeno – Ružica Nešić
Snežana Ivanović i Svetlana Pavošević – biće nagrađene jednogodišnjom pretplatom na štampano izdanje nedjeljnika „Radar“.

 

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept