BH Telecom: Od 1 oktobra novi, brži netFlat paketi interneta

0

Od 1. oktobra 2023. godine BH Telecom u ponudu uvodi potpuno nove netFlat pakete za pristup internetu s većim brzinama.

Trenutno važeći paketi, koji se koriste net 2G, netFlat 5 i netFlat 10 u ponudi su do 30. septembra 2023. godine, nakon čega se povlače u istekle ponudei neće biti dostupni za aktivaciju novim korisnicima.Korisnicima će biti omogućeno njihovo korisštenje do daljnjeg, ali u bilo kojem trenutku mogu besplatno izvršiti promjenu i preći na paket iz nove ponude, pod uslovom da postoji tehnička mogućnost na lokaciji korisnika.

Nova netFlat ponuda donosi četiri nova paketa gdje korisnici mogu koristiti neograničeno internet uz veće brzine u downloadu i uploadu:

U nastavku pregled novih netFlat paketa:

U slučaju postojanja tehničke mogućnosti, korisnicima netFlat S paketa koji se realizuje putem bakarne pristupne mreže, isporučit će se veća pristupna brzina od 15/1 Mbps (maksimalno do 20/4 Mbps).
U slučaju da na lokaciji ne postoji tehnička mogućnost za minimalnu garantovanu brzinu netFlat S paketa, korisnicima će se omogučiti brzina od 7 Mbps/512kbps i popust od 15% na cijenu mjesečne pretplate.

Svi korisnici novih netFlat paketa uz ugovor sa obaveznim trajanjem od 24 mjeseca imaju 10% popusta na iznos mjesečne pretplate.