BH Telecom otvorio poslovnicu na Aerodromu Sarajevo

Kompanija BH Telecom od 20. februara 2024. godine svoje usluge i proizvode nudi i u prostoru Međunarodnog aerodroma Sarajevo. Ovo je 79. prodajno mjesto BH Telecoma u Bosni i Hercegovini. Na ovaj način će turistima koji dolaze u posjetu glavnom gradu u BiH i našu državu biti omogućena kupovina odličnih tourist paketa odmah nakon slijetanja.

Uvodnu riječ na otvorenju nove poslovnice imao je direktor Direkcije Sarajevo Edin Kapo.

„Međunarodni aerodrom Sarajevo i BH Telecom imaju dugogodišnju uspješnu saradnju i logičan slijed je bilo otvaranje ovog modernog shopa. Naša intencija je pružati najkvalitetnije telekomunikacijske usluge, istakao je Kapo podsjećajući da je BH Telecom pripremio niz pogodnosti za korisnike Moja TV, uz redizajn kombinovanih paketa za tinejdžersku i studentsku populaciju i Moj izbor, kao i pružanje posebnih benefita korisnicima koji svoj broj prenesu u mobilnu mrežu BH Telecoma.

Samra Pehilj, izvršna direktorica za razvoj aerodroma Sarajevo, istakla je kako je BH Telecom prepoznao mogućnost da svim putnicima ponudi ugodan ambijent i najbolje usluge.

„Veoma nam je važno korisničko zadovoljstvo i iskustvo, koje kontinuirano poboljšavamo i unaprjeđujemo kroz naša ovakva prodajna mjesta. Uz to, poseban fokus u narednom periodu bit će prodaja putem digitalnih kanala BH Telecoma, kazao je Emir Višća, direktor Direkcije za promociju, prodaju i podršku.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top